מפגש שלו עם ההורים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מפגש שלו עם ההורים
    מור
    12/09/2011

היי. הייתי רוצה את העזרה של בנים בעיקר כדי לדעת מה באמת הם חושבים( ובעיקר כי אין לי חברים ממין זכר להתיעץ איתם!:(
    אני יוצאת עם מישהו כבר חודש וקצת , העניינים זורמים בנעימות וברוגע יחסי(אין חיזור מטורף אבל יש חיבה צחוקים ומשיכה משני הצדדים.)
    אנחנו אחרי תואר ושנניו גרים זמנית אצל ההורים.היות שכך הגעתי אליו מספר פעמים לביתו הע-צ-ום והתוודעתי בדרך להוריו דרך שיחות עם אמא ועם אבא לחוד ונפרד ובהצלחה(הורים תמיד אוהבים אותי).
    והנה באופן מפתיע ולא ברור הוא רוצה להגיע גם אלי. אי מניחה כדי לראות מאיפה באתי ובאיזה בית גדלתי. א-ממה? הבית שלי חוץ מיזה שהוא לא עצום גם אני לא מדברת עם אמא , ואני ככ לא יודעת מה לעשות - הכי לא בא לי בעולם שהוא יבוא. וכבר קרה שאמרתי לו שזה מלחיץ אותי מאוד אבל איך שהוא באמצע המשפט נסוגתי לאחורו והודתי שזה טיפשי. כך שהדבר נותר בעינו ופגישה הבאה הוא אמר שהוא יגיע.
    א. למה הוא ככ מתעקש, הרי ברור שאם הייתי גרה לבד לא הייתי מביאה אותו להורי, אז מה הדחיפות?
    ב. מה אעשה עם אימי? פשוט לומר לה שהוא יגיע?אנחנו ממש משפחה שלא מקדמת עניינים מעין אלה.
    אני סוג של מתביישת מאוד מאוד מאוד. זו המילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מפגש שלו עם ההורים

הוספת תגובה

• מור יקרה

יעל צ'רניאק
    14/09/2011

את מדברת על הבושה שלך,
    אתם בקשר חדש יחסית ונשמע כי הוא הולך לכיוון רציני של הכרות עם המשפחה, שקיפות יחסים, משהו אמיתי.
    ואז עולה החשש שיראה אותך באמת, מאיפה את באה, את חוסר התקשורת עם אמא שלך
    כשעולה החשש הוא מבלבל ומוציא אותנו מאיזון, מעצמנו, ממה שחשוב.

הייתי מציעה לך לשאול שאלות אחרות:
    מה באמת חשוב בקשר?
    מי אני בקשר איתו? רגועה, בטוחה, סומכת או מתביישת, לחוצה, חוששת
    מי היית רוצה להיות? איך זה היה נראה בסיטואציה הזו לבוא מתוך האיכויות הללו?

מהי המהות של הקשר? של היחסים?
    האם זה באמת כל כך משנה אם יראה את הבית וידבר עם אמי?
    האם אני יכולה ללמוד מהמפגש הזה על הבחור?
    האם יש בסיס מספיק יציב ביני לבינו?
    האם את מוכנה להיות גלויה איתו ולהתמודד בעצמך עם הבושה, לקחת אחריות עליה, לטפל בזה בעצמך ולא לעשות מזה בעיה מולו?

זה גם מעלה אצלך שיחה מול אמא שלך?
    מי היית רוצה להיות מולה? האם את מוכנה לעשות תהליך של שחרור כדי לשחרר את עצמך מהעול שאת נושאת כשאת לא מדברת עם אמא שלך, כשאתן גרות בבית משותף.

הקשר הזה ללא ספק מאיר לך הרבה דברים בחייך, האם תרצי לעשות פה צמיחה משמעותית?

ויחד עם זאת תזכרי שתמיד יש לך בחירה וחשוב גם להקשיב לקצב הנכון לך...

הרבה חומר למחשבה, בהצלחה בבחירה הנכונה

ערב נעים
    יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו