הפסקתי להימשך לבעלי תענו לי בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקתי להימשך לבעלי תענו לי בבקשה
    מודאגת ביותר
    10/10/2011

שלום אני ממש במצוקה נפשית, אני נשואה שנתיים יש לנו שני ילדים קטנים מאוד אהבתי את בעלי ונמשכתי אליו עד שהייתה לנו מריבה מאוד גדולה לפני ראש השנה שאף עלתה לנו כמעט בגרושים, הוא חזר בו וכעט באמת מנסה להכות על חטא עוזר עם הילדים מדבר אליי בהערצה ואילו אני לא מסוגלת בכלל לראות אותו כמו שראיתי אותו בעבר זה כאילו לא אותו גבר זה כאילו לא בעלי בעלי בעניי היה חתיך מהמם והגבר שעומד בפניי לא מעורר שום ריגוש , הוא מאוד רוצה אותי ואף שכבנו אבל אני ממש מנותקת ממנו ואפילו הפסקתי סקס באמצע כי לא יכולתי יותר והלכתי לבכות בשירותים אנא עיזרו לי מה קורה לי????????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום לך מודאגת יקרה

עדה מורג
    11/10/2011

אני מבינה בהחלט את תחושתך...קורה לעיתים שעם הזמן אנחנו מגלים צדדים חדשים שלא היכרנו בבן הזוג.
    למרות שלא פירטת על מהות המריבה שהיתה ביניכם, אני מעריכה שאת מאד נפגעת ממנה - האם זה נכון?. אם כן, מובנת גם התגובה שלך ....סגרת את הלב וחסמת את המשיכה אליו.

יחד עם זאת, ומאחר ובעלך הביע חרטה ומשתדל לפצות אותך....אני מזמינה אותך להתבוננות פנימית על עצמך:
    מה הדבר שכל כך פגע בך?
    האם הכאב שאת חשה הוא תוצאה של המריבה או שמא זהו כאב קדום שצף ועלה?

יש תאוריה שאומרת שאנחנו בוחרים את בני הזוג שלנו כדי לרפא את פצעי הילדות שלנו.
    באיזה פצע מהילדות הוא נוגע?
    איך תוכלי לצמוח הלאה מהמקום הכואב הזה?
    האם תוכלי לסלוח לבעלך סליחה אמיתית?
    אולי את אמורה גם לסלוח למישהו מן העבר?

ולגבי העתיד....איך תרצי שנישואיך יראו?
    האם תצליחי לשוב ולהתיידד עם בעלך?
    האם המשיכה יכולה להתעורר מחדש?
    איזה שינוי פנימי תוכלי לעשות כדי שכל זה יקרה?
    האם תרצי להישאר פגועה, כאובה, כועסת, סגורה או שמא תוכלי לסלוח, לפתוח דף חדש, להיות מפוייסת, רכה, אוהבת?

אם תתבונני בכנות בשאלות את בודאי תמצאי את הדרך חזרה אליו....
    אך אם זה לא יקרה...אני מזמינה אותך לפנות לאיש מקצוע בתחום ולא לתת לזמן לחלוף. הזמן יכול רק להעמיק את הפערים אם הם לא מטופלים.
    בהצלחה וחג שמח!
    עדה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עיזרו לי

mosha
    24/10/2011

נשמה צריך לעשות ריסטרט לאהבה בכל דרך שתיבחרי.....אחרי x שנות נשואים יש שחיקה בזוגיות....ולכן מגיעים לבגידות ולפלירטוטים בין איש ואישה....מה עושים ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו