שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום
    הודיה
    11/10/2011

אני בשנות השלושים המוקדמות לחיי. אחרי עשור ממש של חשבון נפש ובחינה עצמית ניכנסתי לזוגיות שונה לטובה, בעיקר כי למדתי מטעיות רבות שעשיתי וכרגע בזוגיות הזאת אני עובדת על עצמי טוב טוב. חשוב לומר שהחבר החדש(חודשיים) מדהים ונוסח בי תחושת ביטחון (עד כמה שאפשר). ועכשיו הוא נסע לשלושה שבועות לטיול וכל מה שאני מרגישה במקום להתגעגע געגוע בריא , כל הזמן אני רק חושבת על כך ששם יכיר מישהיא ב"טראק " ויעזוב אותי. חשוב לומר שתמיד הייתי ממש חסרת ביטחון בתחום הזוגי ולמרות שלכאורה אני בחורה מאוד מצודדת וחכמה ואינטיליגנטית אני לא מרגישה שיש לי הרבה להציע ושיש רבות וטובות ממני.
    שמתי לב שתחושות כאלה של חרדות ופחדים הם אך ורק בתחום הזוגי , ואין לי את אותם חששות בתחומים אחרים בחיי שגם להם נישקפת מידת מה של סכנת חידלון הכוונה לחשש לעבודתי שאותה אני מאוד אוהבת ומתענגת על כל רגע בה, או חשש לשלומה של משפחתי האהובה.
    הדבר היחיד איתו אני מתנחמת הן העלאת מחשבות לתוכנית ב כמו : אם זה קורה את פותחת פייבוק ומכיר הבנים, אם זה קורה את ירדת עוד שלושה קילו ונהיית עוד יותר שווה .
    הייתכן מצב שירגיע אותי אחרת? אילו דיבורים אני צריכה לומר לעצמי כדי באמת ובתמים להירגע באופן בריא?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• הודיה יקרה

יעל צ'רניאק
    13/10/2011

נשמע שעשית דרך יפה ומצמיחה.
    המשיכי בדרך...
    אל תתני משקל לפחדים שלך,
    חזקי את עצמך בכך שתחזירי את הפוקוס לעצמך, לזמן שיש לך פנוי להשקיע כעת בעצמך, כל זמן שחבר שלך מטייל,: תבלי יותר זמן עם חברות, חברים, משפחה, עבודה, לימודים, חוגים, או כל דבר נוסף שמעניין אותך... קדמי את עצמך... כך גם תשארי בצמיחה ולא בפחדים, כי הרי את כבר עושה דרך יפה של מודעות שמחזקת אותך, המשיכי בה.
    ובנוסף:
    תסמכי על כך שאם הקשר שלכם אמיתי ונכון , כלומר טוב כמו שאת מאמינה, אז זה יחזיק, גם אם את לא איתו פיזית... ואם זה לא, אז הוא לא בשבילך ואת לא תרצי להיות איתו ואז תוכנית ב' תוכל להגיע. לשחרר את השליטה שלנו ולסמוך , זו עבודה חשובה...

להתמקד בעצמך ובמהות הקשר שאת רוצה, זה מה יקדם אותך ןיעצים אותך, כל התמקדות בפחד מחלישה אותך ואת הקשר...

בהצלחה, את מוזמנת להגיב ולשתף
    חג שמח
    יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו