לא מרפים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מרפים
    אני
    12/10/2011

אני צעירה בשנות ה20 ,
    יוצאת חודש עם בחור נהדר בשנות ה30 ,אני מודעת לזה שהוא מציאה מבחינת הבן-אדם שהוא ,אבל אני לא שם ,הוא אומר לי שהוא חושב עליי ומתגעגע ורוצה לראות אותי הרבה, ואני לא... אני רואה אותו כי הוא רוצה ..אין לי חשק לזה
    הסקס מעולה מרגיש לי קצת שזה מה שמושך אותי ...למרות שהוא לא מושך אותי כמו שאני רוצה הוא לא חתיך כמו שאני רוצה...
    אתמול ניסיתי להפסיק את הקשר כי אין לי רגש ואני לא מחוברת ..הוא אמר כל מיני דברים שאני מודעת עליהם על זה שהוא באמת בחור שונה וטוב ואנחנו נפגשים היום
    כשבמקביל אני כל הזמן חושבת ומתגעגעת לאקס שהיינו שנתיים וחצי מתוכן שנה נוראית וקשה מאוד מאוד וגם לפני היו בעיות ובקיצר היו תקופות שממש היינו צריכים לעזוב כבר אבל נלחמנו על האהבה,ועתיד איתו יהיה גיהנום ואני מודעת לזה,אבל עדין 8 חודשים אחרי הלב איתו ...
    חושבת עליו כל הזמן ויודעת שנגמר אבל לא משלימה עם זה ...
    והבחור החדש גורם לי להרגשה טובה והוא נהדר אבל לא נותן לי ללכת ואני פשוט לא שם... הוא אומר טוב לך לי טוב למה להפסיק... ואני רק חושבת על האקס... למרות המודע שלא נחזור יותר... ויותר טוב כך...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מרפים

הוספת תגובה

• לא מרפים - תגובה

עדה מורג
    15/10/2011

אני מתנצלת תחילה על שלא ראינו את פנייתך, אז גם באיחור אנסה ליצור יחד איתך בהירות.

יש פה כמה עובדות בסיסיות:
    א. הקשר הקודם הסתיים ואת יודעת שהוא לא יתחדש.
    ב. בקשר הנוכחי הבחור מאד איכותי ומאד אוהב אותך אך את לא שם ואין לך רגש אליו.
    האם הבנתי אותך נכון?
    אז מה השאלה?

אם את משוכנעת שהקשר הקודם לא יתחדש (יהיה גהינום....כדבריך), מה תוכלי לעשות כדי להיפרד מהמחשבות עליו?
    במה את עסוקה בחייך? מה נותן לך סיפוק והנאה? איך תוכלי למלא את עצמך, כדי ללכת הלאה ולהשאיר את מה שנגמר מאחור לתמיד?

אני מאמינה שרצוי לסגור היטב את המעגל הקודם על מנת להתפנות לקשר החדש.

לגבי הקשר החדש, אני מזמינה אותך לשאול את עצמך שאלות מאד בסיסיות:
    איזה בן זוג אני רוצה? האם הבחור הנוכחי הוא המתאים לי ביותר?
    מה אני מרגישה כלפיו?
    האם אוכל להרגיש כלפיו אחרת בעתיד? או שמא אני נשארת שם רק כדי לקבל אהבה ממנו?

אני רוצה להזכיר לך שהכח בידיך ויש לך את זכות הבחירה. בדקי עם עצמך מה את באמת רוצה ותבחרי את מה שהכי נכון עבורך.

בהצלחה!
    עדה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו