זוגיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זוגיות
    אוליה
    22/10/2011

אם אני ובעלי אנחנו בלי ריב ו ויכוחים לא מסוגלים לדבר אחד עם השני ו אני רוצה טיפול זוגי ו הוא אומר ש אצלו הכל בסדר זה רק אני שאי אפשר לדבר ו הוא לא מוכן ללכת לטיפול, אני הלכתי ו יועצת אמרה ששנינו צריכים לבוא בגלל זה הפסקתי יעוץ כי אין תאם ללכת לבד, מה אפשר לעשות, יש ילדים, משפחה, ואין לי כוח לוויכוחים. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זוגיות

הוספת תגובה

• אליה

mosha
    24/10/2011

אתם לא צרכים לריב .....אים יש לך חברה טובה צאי לכוס קפה טטילי בפארקים לבד טיול רגלי... תקחי חוג מסוים שאוהבת ...תצאי מהביית לא חשוב לאן תתרענני שתפי חברה בשיחות מעניינות יש מלעשות .....ואז הו היתגעגע ויתקרצץ סביבך......לדעתי אין טעם לריבים החיים יפים....יש לי עוד רעיונות לא ציינת אים ישלכם ילדים ? נדבר ציו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

אוליה
    21/11/2011

זה מה שאני אומרת כל הזמן חיים יפים, יש לנו ילדים מקסימית מתוקים, מה עוד צריך?ולדעתי בית זה שלווה, כיף להיות בו אחרי יום ארוך, נחון ילדים מרעישים נו אז מה זה ילדים שלנו והם רוצים את אמא ו אבא, נחון עבודה לא קלה, אבל זאת משפחה זה תענוג להיות ביחד, כל זה אני מסבירה לבעלי ביחד אפשר הכל, אבל להגיד שבית שלי כסף שלי, כללים שלי לא כלכך חשובים לי ומי זה ויכוח. ובאצת התחלתי לצאת עם חברות שלי שטוב לי לדבר אתן. ותודה לכן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוליה

mosha
    22/11/2011

מהיכן את ? מהדרום ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוליה יקרה

עדה מורג
    25/10/2011

אני מוקירה אותך מאד על רצונך ללכת עם בעלך לטיפול זוגי.
    יחד עם זאת ולאור ההתנגדות שלו לשתף פעולה, ובניגוד למה שהיועצת אמרה לך......
    אני מאמינה שאימון בתקשורת שלך יכול מאד לתרום לשיפור המצב.

ויכוח זה בדרך כלל שיחה ללא הקשבה ותגובה גוררת תגובה...אחד נוגע בכפתורים הכי רגישים של השניה - או להפך.
    אימון בתקשורת יכול לעזור לך להבין מהם "הכפתורים" שגורמים לך להגיב אליו ואולי תביני מהם הכפתורים שלו שגורמים לו להיכנס לויכוח.

יש גם כללים בתקשורת כגון: הקשבה, שיקוף, דיבור בשפת "אני", עיסוק רק בעניין העכשווי וכו'.
    אין לי ספק שאם את תלמדי יסודות של תקשורת מקרבת הוא יגיב אליך אחרת והשינוי יתרחש.(חפשי בגוגל "תקשורת מקרבת"....יש סדנאות כאלה ונדמה לי שהם גם עושים טיפול זוגי)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו