מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עניין משפחתיפוצי מוצי26/01/2008
הבן שלי נפגש עם חברה מהצבא שהוא יצא אתה במשך זמן, נפרד ממנה, ולאחר שסיימה ללמוד
בחול רפואה, הם נפגשו והיתה אופוריה. לא ברור לי ממש מה קורה, הבן שלי חושש, ואולי יש
בעיה של התאמה מינית? לא יודעת איך לגשת מבלי לפגוע בו ובפרטיותו, וחבל לי שהקשר הזה
יתמסמס. מה אני יכולה לעשות כדי לעזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
יעל צ'רניאק26/01/2008את שואלת איך לגשת אליו מבלי לפגוע בו ובפרטיותו.
אני חושבת שזו שאלה מצוינת להפנות לבנך, לבקש את רשותו לדבר על כך יחד איתו.
עם זאת יש לזכור שיכולות להיות להיות 2 תשובות אפשריות. ועליך לקבל באהבה כל אחת מהן.
התבונני עם עצמך עם איזו אמא הבן שלך היה רוצה להתייעץ ולשתף?
מה את צריכה לגייס מתוכך כדי להיות אמא כזו כשאת באה לדבר איתו?
הרבה פעמים אנו חושבים שאנו יודעים הכי טוב בשביל היקרים לנו, וזה לחלוטין מתוך האהבה והאיכפתיות שלנו אליהם. לפעמים ההתערבות שלנו מועילה להם והם מקבלים אותה אולם לפעמים עלינו לשחרר , כי בסיטואציה מסוימת בתזמון מסויים , הם לא פתוחים לקבל את דעתנו.
לעיתים כשאנו מציעים משהו מבלי לחייב אותם לקבל זאת - דווקא אז זה יכול להתקבל בברכה.
הציעי לו דלת פתוחה אם ירצה לדבר איתך על כך, בכך את מכבדת את פרטיותו
מקווה שעזרתי
בהצלחה
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)