לוותר או להשקיע?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לוותר או להשקיע?
    הגר
    28/10/2011

כבר כתבתי פה בעבר ואני מאוד נעזרת מבחינה נפשית בפורום זה, אז קודם כל תודה.
    אני יוצאת עם בחור כבר חודשיים. אני בתחילת שנות השלושים והוא בסוף שנות העשרים. עכשיו הייתה לנו שיחה אחרי שיומיים הוא לא התקשר. אני מאוד עובדת על עצמי לא להעיק ולא כל פעם שקורה משהו לא לרוחי להעלות את זה. לרוב( בדרכים של הליכה לטיול או מחיקת הטלפון שלו )אני מצליחה ועל פניו נראה שאני לא מעיקה. אבל עכשיו אחרי יומיים ניתוק הרגשתי שהאצבעות בוערות ביידי ואני חייבת וונטילציה. אז התקשרתי ואמרתי לו הכל: שאני לא מסוגלת לניתוק כזה. גם ככה שנינו לא אינטנסביים בפגישות אבל זה מרגיש לי מנותק מידי. ואז הוא אמר שבאמת מפריע לו שכשהוא מסתכל על התיד זה לא נראה ככ טוב. שבמקרים שקורים לו בחיים אני לא שם במחשבותיו. בכאז, שאלתי, מה תירצה? לשפר או לוותר? ואז הוא אמר שירצה לשפר כי אני"אחלה בחורה". ויעשה קצת יותר מאמצים להתקשר ולהזמין.
    מיצד אחד, הדבר מלאכותי ולא הייתי רוצה שיסתכל עליי באופן שכלתני ככ אלה שירגיש שהוא צריך לדבר איתי לשמוע את קולי. מיצד שני אנחנו ממש בהתחלה, אולי האהבה כן תיתגבש ותתממש ?
    כן חשוב לראות גם שהוא התקשר ברגע שחזר מהטיול(וגם בטיול עצמו), כן רוצה לראות אותי, נפגשתיעם הוריו והוא עם הורי
    ואם באמת אני מפנה את השאלה אלי, המצב לא יותר שונה ממנו בהרבה, גם אני לא ממש שם.
    מה עושים?אודה לכמה שיותר תשובות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לוותר או להשקיע?

הוספת תגובה

• הגר יקרה

יעל צ'רניאק
    09/11/2011

קודם כל התנצלות על העיכוב בתשובה
    פנייתך נפלה בין הפניות לא בכוונה
    לשאלתך, כיוון שהמצב שאת מתארת הוא לא עקרוני ולא רגעי
    כלומר לא מטפל רק בסיטואציה הספציפית של "יתקשר לא יתקשר"
    אלא האם אתם רוצים להיות ביחד
    לכן בהחלט זה נכון להחזיר קודם כל את השאלה אלייך
    עד שתהיה לך תשובה ברורה
    האם את רוצה שהקשר הזה יצליח?
    האם את רוצה להיות עם הבחור הזה?
    האם זה הבחור שאת יכולה לראות אותך איתו בעתיד בזוגיות טובה כמו שאת רוצה?

וכדי לענות על השאלות הללו, התבונני עם עצמך :
    איזה זוגיות את רוצה
    מה חשוב לך בקשר
    איזה בן זוג נכון לך
    מה את רוצה לתת בזוגיות
    איך את רוצה להרגיש
    איזה אדם בן הזוג צריך להיות כדי שכל אלו יתקיימו

עני על השאלות הללו בעצמך, צרי לך בהירות לגבי הכוונות שלך
    את זה אף אחד לא יוכל להחליט עבורך

כשתהיה לך בהירות לגבי הרצון שלך והמהות של הקשר הרצוי לך
    תדעי כבר מה לעשות בצעד הבא: לוותר או להשקיע

בהצלחה
    יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

הגר
    10/11/2011

אני מודה לך על תשובתך , אך איני יודעת כמה שאלות אלו ישימות. אני לא בטוחה שמישהו יכול לענות ככ מוקדם על שאלות ככ הרות גורל- ולכן גם ציינתי, במכתבי הקודם, שאני גם לא ממש בטוחה שאני לגמרי שם. אך השאלה היא האם נראה שכדאי להשקיע, באם כן זה יתקים. כי:1. לא ניתן להתכחש לאינטואיציה הנשית שלי, שהוכיחה במשך חיי, שהיא טובה וחזקה- שהוא כ רוצה אותי. לעיתים אפילו נפלטות לו מילים של : ככה אני אוהב אותך, וכאלה.
    ו2 . הוא באמת באמת מתנהג אחרת, והרי דבר אחד או שניים שלמדתי ממערכות יחסים הם שמעשים מהדהדים הרבה יותר ממילים.
    ועבר זמן מה מאז שכתבתי : ומאז הוא מתקשר, רוצה להפגש, פגישות טובות ומהנות...
    והרי אנחנו רק חודשיים, אולי האהבה כ תתגבש ותתממש?28

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו