מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הייאני11/11/2011
דילמה רגשית קשה. אני וחבר שלי ביחד חודשיים ואני נורא רוצה להגיע איתו לאינטימיות ולסקס אבל אני מפחדת. אני מפחדת כי אני מכירה אותי מהעבר והיחסים שלנו היום מן הסתם לא כמו שהיו פעם. אני מרגישה סוג של בושה... מתביישת לחשוף בפניו את הגוף שלי ומרגישה שקשה לי לחשוף פשוט קשה לי. וזה נורא מדכא. כי אני כן רוצה ובטח שהוא רוצה אבל כאילו קשה לי לקפוץ ישר לסקס בא לי שזה י קרה בהדרגה למרות שחוויתי יחסים בעבר. והיה לי הרבה יותר קל להיפתח. איתו זה פשוט משום מה קצת קשה לי.... אני לא יודעת מה לעשות. שנינו צעירים בני 22
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מישהי יקרה
עדה מורג14/11/2011אני שומעת מתוך דברייך ערבובייה של רגשות שונים: פחד,בושה, פחד לחשוף את הגוף, זה נורא מדכא, קשה לי......אך לא שמעתי בכלל את המילה אהבה.
האם יש ביניכם אהבה? האם את באמת רוצה אותו כבן זוג?
מה את מוכנה לתרום מעצמך עבורו? ומה הוא מוכן לתרום עבורך?
אם אכן יש אהבה ורצון עמוק לקשר .....כל מה שצריך זו תקשורת נכונה, פתוחה, זורמת , אוהבת...
עד כמה אתם מתקשרים בנושא האינטימיות?
האם שיתפת אותו בחששותיך? או שמא את מתביישת?
אם את עדיין לא מצליחה להיפתח פיזית, אני מזמינה אותך קודם כל לפתוח את הלב.
תאמרי לו מה את מרגישה, מה את רוצה, תאמרי לו שאת זקוקה לקצב איטי, וכן...אל תשכחי גם לומר לו שאת אוהבת אותו.
אם יש אהבה והתקשורת בהירה אני משוכנעת שאתם תמצאו את הדרך להגיע לאינטימיות.
בהצלחה!
עדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)