סוגיית הפורנו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סוגיית הפורנו
    דינה
    25/11/2011

שלום רב,
    אני בת 23.
    רציתי לשאול שאלה לגבי זוגיות ופורנו.
    אני נמצאת בזוגיות עם חבר שלי(שהוא בגילי) במשך שנתיים וחצי, עד לפני חצי שנה בערך הוא היה צופה בפורנו כאשר הוא לא נמצא איתי. הוא היה מספיק כנה כדי להגיד את זה, זה לא משהו שהוא הסתיר ואף טען שזה נובע מתוך הרגל שהוא אימץ כבר מנערות.
    בהתחלה זה היה נראה לי לגיטימי. בהמשך זה התחיל להפריע לי, אפילו שהבנתי ממנו שזה ממש לא תחליף לי. ואכן אני לא הרגשתי שזה מפריע לתפקוד המיני בשום אופן.
    בכל זאת החלטתי לדבר איתו על הנושא שוב והוא הסביר שזה ממש לא תחליף, זה פשוט יצר שלעיתים צריך לספק כשלא נמצאים ביחד. אך כשהוא הבין שזה באמת פוגע בי הוא אמר לי שהוא מחליט להפסיק עם ההרגל כי זה משהו ילדותי ואם זה פוגע בי אז אין בזה טעם.
    האם זה לגיטימי שפורנו יהיה קיים אצל אחד הצדדים? ובעצם עשיתי טעות שביקשתי ממנו להפסיק עם זה?
    עכשיו אני נמצאת במצב שאני מפחדת שעשיתי טעות כי אם הוא מרגיש צורך לספק את עצמו כשהוא לבד אז עדיף ככה מאשר בדרכים אחרות לא?
    ואני לא יודעת אם זה יגרום לו לפחות כנות איתי..כי אני מעדיפה שהוא יפסיק כי הוא רוצה ולא כי ביקשתי..
    בקיצור אני מאוד מבולבלת ולא יודעת מה נכון וכדאי..
    מקוה שתוכלו לעזור לי ושלא בילבתי לכם את המוח יותר מידי:)

תודה רבה!!!

או שזה בסדר שביקשתי את זה ממנו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סוגיית הפורנו

הוספת תגובה

• דינה יקרה

עדה מורג
    27/11/2011

אני קודם כל רוצה להוקיר אותך על הפתיחות שלך כאן וכמובן גם על הפתיחות שלך עם בן זוגך.
    ברור שלא עשית שום טעות......בבסיס כל זוגיות טובה קיימת תקשורת פתוחה, אוטנטית מכבדת - וזה מה שעשית.
    את לא דרשת ממנו להפסיק עם ההרגל שלו תיכף ומיד!! את פשוט שיתפת אותו ברגשותיך והוא מתוך התחשבות בך החליט להפסיק.

אל לך לחשוש ממה שיקרה עם זה בעתיד. את נתת לו דוגמא של כנות ופתיחות והוא החזיר לך התחשבות ואהבה.
    אם אלה יסודות המערכת הזוגית שלכם היי בטוחה שצפיה בפורנו לא תהרוס אותה.
    תמיד אפשר לדבר על זה בפתיחות ומתוך מקום מכבד.

בהצלחה בהמשך!
    עדה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדה

דינה
    27/11/2011

המון תודה לך עדה!
    שמחתי לקרוא את מה שאת חושבת על הזוגיות שלנו, זה באמת כיף לשמוע...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו