מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עצהאני26/11/2011
אני במשהו מטורף ,אני לא רוצה להרחיב כדי לא להסגיר
אבל אני במערכת יחסים לא ממומשת והיא חזקה ברמות נפשיות מאוד מאוד
מעבר לכל המילים
בזמן הזה יצאתי עם בחור סתם איזה חודשיים ,וכל הזמן האהוב ואני מדברים על הכל ובלי סוף, ואומרים מילות אהבה ברמות מטורפות
הוא כמו שהתבהרה לי התמונה סופית היום עמד להציע נישואין לזוגתו ב5 השנים האחרונות כשהתחלנו את הקשר,והיא עזבה אותו לפני.
אנחנו מדברים תקופה ארוכה ואמד מאוד נקשרנו ,והוא אומר שהוצא ריך להיות לבד
ולא יודע מתי הוא יוכל להכיר אותי,ברור לשנינו שכשנכיר זה יכול להיות מדהים.
אבל אני מתאהבת בו יותר ויותר ואני אומנם יוצאת ומכירה ומחוזרת
אבל מה אני עושה עם הסיפור הזה?
אני לא יודעת מה יהיה מצד שני הוא כ"כ מבלבל אותי
מרעיף עליי כ"כ הרבה אהבה אבל אנחנו לא יודעים מתי נהיה ביחד
ומה אני עושה ביינתים?..הוא בלב שלי ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מטורפת יקרה
יעל צ'רניאק27/11/2011אני שומעת את ההתלהבות שלך, את הטירוף שאת נמצאת בו
השאלה שהייתי מפנה אלייך :
האם את רוצה קשר זוגי אמיתי, ממומש ויציב?
איזה זוגיות היית רוצה בחייך?
האם את רוצה לחוות התאהבות מטורפת שלא בהכרח מובילה לקשר אמיתי?
יש הבדל גדול בין התאהבות לאהבה.
הריגוש ההתחלתי, מילות האהבה, הפרפרים בבטן, הם נעימים ומהנים ביותר, אך האם זה כל מה שאת רוצה. אם כן אז אין בעיה נשמע שיש לך הרפתקאה מרגשת ומלהיבה.
אך אם את מעוניינת ביותר מההתלהבות והמילים היפות , אם את מעוניינת באהבה, בקשר שמתפתח לאנשהו, בקירבה, במחויבות, אז תבדקי עם עצמך בכנות האם זה הקשר הנכון לך...
האם הקשר הזה מספק או יכול לספק את מה שחשוב לך בזוגיות רצינית?
מאחלת לך בהצלחה בהתבוננות מעמיקה וכנה עם עצמך
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הץתועלת שבשאלות האלה??
נועה27/11/2011יעל היקרה
אני מודעת לכך שזה פורום קואוצינג ולכן תמיד השאלה מופנית אלינו. אך אני חוזרת ואומרת :אלה שאלות ככ הרות גורל שאני מבטיחה לך שבלתי אפשרי בעליל לענות עליהן!אהאם את חושבת שאם היינו יודעות לענות על שאלות כאלה היינו מתייצות?
לכן , ייתכן ופורום זה ועצותיו אינו יכול באמת לשרת את הגולשים.
תודה על הניסיון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורית שלום
יעל צ'רניאק27/11/2011פורום קואצ'ינג זוגיות אינו נותן תשובות מוחלטות, וכי איך ניתן לתת תשובות מבלי להכיר לעומק את האדם והסיטואציה, הרי זה לא יהיה מקצועי לעשות זאת.
לפיכך הדרך הנכונה לטעמי היא לפתוח כיווני חשיבה וליצור התבוננות מעמיקה וממוקדת בשאלות ספציפיות שיכולות ליצור בהירות בנושא הרצוי.
אני מאמינה שהתשובות נמצאות אצל כל אחד ואחד בפנימיות שלו, השאלה היא האם יש בשלות ומוכנות להתבונן פנימה.
אולי עבורך זה לא תורם, ולכן כדאי לך לחפש פתרונות במקומות אחרים.
ישנם אחרים שכן מקבלים ערך ותרומה מתשובותינו ואנחנו מקבלות הרבה תגובות כאלו.
לכל אחד יש בחירה באם להיעזר בפורום זה או לא
בברכה
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)