מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא מצליחה להחזיק קשריםא.01/12/2011
היי,
אני בת 26 עוד מעט, ולצערי עדיין לא היה לי קשר ארוך ומשמעותי. מבחינת הנתונים היבשים לכאורה יש לי הכל- מראה מצוין, אינטליגנציה, לימודים, קריירה.. מתחילים איתי המון. אנשים לא מבינים איך זה שאני לבד... מה שקורה זה, שבשלב של תחילת הקשר הבחור תמיד מתלהב ממני, מתרשם, נדלק, הסקס מעולה. אבל אחרי שעובר חודש-חודשיים, הוא כבר מאבד עניין בי. כל מה שנשאר מהקשר זה רק הסקס, וזה כשלעצמו לא יכול להחזיק קשר ליותר מידי זמן.
עכשיו אני שוב מתחילה קשר, ושוב יש התלהבות וכיף ופרפרים וכו'.... אבל אני מרגישה ששוב הקשר הולך לאותו מקום, של דעיכה. השיחות מתחילות להיות משעממות (תחקור: מה עשית היום, איך היה, מה נעשה מחר וכו'....), ושאני הופכת להיות בשבילו לעוד מחויבות (במובן השלילי, מעמסה) והרבה יותר כיף לו למשל לצאת עם חברים מאשר "להיתקע" איתי ערב שלם...
אני בטוחה שיש איזושהי טעות שאני עושה שוב ושוב, או יותר גרוע- אולי בעיה באופי...
איך אני יכולה לגרום לקשר הנוכחי לעבוד?
אני רוצה שיהיה לנו מעניין וכיף ביחד, ואני לא רוצה שוב להגיע למצב שכל מה שנשאר בינינו- הדבר היחיד שמחבר בינינו- זה סקס.
אשמח מאוד להארה כלשהי!!
תודה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר א. יקרה,
עדה מורג01/12/2011יופי שאת מזהה את הדפוס ושאת מודעת כבר שאת לא רוצה עוד מאותו הדבר.
היזהוי והרצון לשנות הם כבר חלק נכבד מהפתרון...
מה לדעתך יעזור לך לשנות את הדפוס?
אני משום מה חווה שאת משאירה את הובלת הקשר לצד השני: הוא מאבד עניין, הוא מתחקר אותי, הוא משעמם אותי.....
איך את מחזירה את עצמך לעצמך?
האם הגדרת לעצמך פעם איזה מין בחור את רוצה?
ואיך תהיה הזוגיות שלכם? איך תבלו? איך תחלקו את החיים שלכם? איזו מין שותפות תהיה? האם תרצי להקים משפחה איתו בעתיד?
ככל שגדירי ותפרטי יותר את הרצונות שלך, כך תחזירי לעצמך את יכולת הבחירה שלך בבן הזוג. את בוחרת את מי את רוצה, את מחליטה אם אפשר לבנות על זה או לא.
התחושה שהם מאבדים עניין ונוטשים אותך לא מועילה לך. האם בעצם זו לא את שמאבדת עניין?
חזרי לעצמך יקרה, לכוחות שלך, לפוטנציאל האדיר שלך, ותחליטי בינך לבין עצמך האם יש לך רצון כן ואמיתי לעשות מקום לעוד מישהו לצידך....
אם כן.....הכול פתוח ואת תמצאי בן זוג כלבבך.
בהצלחה!
עדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)