מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חששות או בדיות?רובי12/12/2011
שלום אני יוצא עם משהי כמעט שבוע , יצא מצב שבתחילת הקשר היא יצאה לטיול לתקופה קצרה (חודש) טיול שתוכנן לפני שהכרתי אותה , לאחר שני פגישות עמה, אני חש שהיא נקשרה קצת יותר חזק ממה שאני נקשרתי, אני חייב לציין שהיא בחורה מתוקה , חכמה , אינטלגנטית, יפה , אבל לאחר שני ימי פגישה , היא רושמת לי הודעות של געגוע וכל מיני כינויים שמתאימים לזוג שכבר יוצא שנה, ומהטיול היא רושמת לי שהיא מתגעגעת אליי ולמראה שלי ,וקשה לה להיות בלעדיי .. האם זה לא מוגזם .
השאלה שלי היא, האם זה מעיד על משהו פגום או לא תקין ? אולי אובססיביות ?קנאה?
אני אשמח לשמוע עצה חכמה . תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רובי יקר
עדה מורג13/12/2011לפי התאור הקצר שלך אני מעריכה כי אינך מכיר מספיק את הבחורה איתה אתה יוצא,
יחד עם זאת אתה יודע לומר הרבה דברים טובים עליה: חכמה, יפה, מתוקה....
נשים הן בדרך כלל יותר מוחצנות ומביעות את רגשותיהן מהר יותר ובאופן עוצמתי יותר.
אך בשלב זה....ולפני שתיפול לשיפוט ותיוג של התנהגותה - אני מזמינה אותך להחזיר את הפוקוס אליך, פנימה ולברר עם עצמך כמה שאלות:
מה אני מרגיש כלפיה?
מה המרחק בינינו עושה לי?
האם אני רוצה זוגיות ארוכת טווח עם הבחורה הזו? או שמא היא בשבילי עוד בחורה?
כמה זמן אני מוכן להשקיע כדי להכירה לעומק?
האם אני מוכן לעשות לה מקום בחיי?
למה אני זקוק במערכת יחסים?
מדוע הרעפת מחמאות וגעגועים מצדה נראים לי אובססיביים?
ממה אני פוחד?
עד כמה אני מוכן לחשוף את עצמי? את רגשותיי?
איך תראה הזוגיות עם הבחורה הזאת?
אם תתעמק בשאלות אלה ואף תנסח לעצמך שאלות התבוננות נוספות, אני בטוחה שעד סוף הטיול שלה, אתה כבר תדע את התשובות שנחוצות לך....
בהצלחה!
עדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)