מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קנאהמעיין26/12/2011
שלום לכולם
אני אשמח לקבל את עצתכם...
אני בקשר מהמם כבר קצת יותר משנה
אנחנו מנהלים את הקשר מרחוק (מרכז וצפון)ולצערי הבעיה היחידה היא שאני פשוט לא מצליחה לסמוך עליו לא כי הוא בגד בי או משהו כזה אלא כי מאוד קשה לי לסמוך על אנשים וגם כי הוא בן אדם מאוד סגור וקנאי לפרטיות שלו
אני כבר לא יודעת מה לעשות,אני יודעת שאני פשוט הורסת משהו טוב עם כל החקירות והציניות כל פעם מחדש...אני מפחדת שבסוף זה יהיה מאוחר מדי והוא כבר לא יוכל להמשיך עם האנרגיות האלה של כל הקנאה...
אשמח לעצתכם :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעיין יקרה
עדה מורג26/12/2011אכן אנרגית הקנאה היא אנרגיה הרסנית.....
אין ספק שלנהל קשר במרחק אינו דבר קל, יחד עם זאת אני מזמינה אותך להתמקד במה שיש לך בקשר.
את אומרת שיש לכם קשר מהמם...
מה עושה אותו שכזה?
כמה את אוהבת אותו? כמה הוא אוהב אותך?
איך התקשורת ביניכם?
כל כמה זמן אתם מתראים?
איך האינטימיות ביניכם? האם יש משיכה חזקה? האםאתם נהנים מאינטימיות?
אני גם חווה מדבריך סוג של השתקפות ביניכם: הוא קנאי לפרטיות שלו ואת קנאית בקשר.
האם יתכן שכאשר את תעשי שינוי ותוותרי על הקנאה, על הציניות ועל החקירות - אז גם הוא יצליח להיפתח קצת יותר ויוותר על הקנאה שלו לפרטיות?
אני מזמינה אותך לשים דגש על מה שאת רוצה שיהיה בקשר , במקום להתמקד כל הזמן במה שאת לא רוצה. נסי ותיווכחי שזה עובד....
בהצלחה!
עדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקנאה
מעיין27/12/2011קודם כל תודה על התשובה :)
יש לנו קשר מהמם כי אנחנו באמת מחוברים ומשדרים על אותו דבר אנחנו באמת אוהבים ואני באמת חושבת שאנחנו יכולים לבנות משהו אמיתי
התקשורת בינינו מעולה אני מרגישה שאני יכולה לדבר איתו על הכל אני חושבת שהוא אינטילגנט ומאוד כיף לי להתייעץ איתו ואני מרגישה שגם הוא מרגיש אותו הדבר כלפיי
אנחנו מתראים בסופ"ש וממש משתדלים להגניב איזה יום גם באמצע שבוע זה קצת בעייתי כי הוא סטודנט ועובד כל סופ"ש ואני לומדת ועובדת אז די קשה לנו מהבחינה הזאת
לגבי האינטימיות אנחנו מאוד נמשכים אחד לשנייה ומאוד נהנים ופתוחים אחד עם השנייה
לגבי העניין של הקנאה אני מאמינה שברגע שנתראה יותר והקשר שלנו יהיה קצת יותר נורמלי אני ארגיש יותר בטחון בקשר ופחות קנאה
אני מניחה שזה שהוא קנאי לפרטיות שלו מתחזק עם זה שאני מקנאה לו
אני באמת מנסה להרפות קצת פשוט החוסר הבטחון שיש לי לא ממש נותן לי-ואני חייבת לציין שבדר"כ יש לי בטחון גבוה אף פעם לא באמת איבדתי את עצמי בצורה כזאת
אולי יש איזה טיפ קסם כדי שאני אוכל להתחיל להינות יותר מהמערכת יחסים שלי???
:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקנאה - תגובה
עדה מורג27/12/2011נפלא! נהדר!
ראי כמה דברים טובים ויפים יש ביניכם, פשוט מתנה.
הטיפ החשוב ביותר זה מה שכבר הזכרתי בתשובתי הקודמת:
נסי לראות את היש ולא את האין. חזקי את האמונה שלך בעצמך ובקשר, האמיני שאם יש אהבה היא אכן תנצח. תהני מהרגעים הקטנים ביחד ובטלי לחלוטין את השאלה "מה יהיה?"
תתמקדי בעצמך, בו, בקשר, בהווה... ונסי לוותר על הקנאה . כאשר הוא ירגיש שאת סומכת עליו במאה אחוז, הקשר יתחזק עוד והוא יוכל לסמוך עליך ויפתח אליך יותר.
טפחי את פרחי גינתך כי הם מקסימים.
בהצלחה!
עדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)