איך זה קרה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך זה קרה?
    לילך
    09/01/2012

הכרתי מישהו בסילבסטר, היה ממש כיף והרגשתי חיבור נפלא. באמת, אדם יוצא דופן שהרגיש לי מאד מיוחד. יצאנו ארבע פעמים ובדייט האחרון פתאום הכל נעלם. היו לי אמנם ספקות לגביו מההתחלה, כי המראה שלו לא בדיוק תואם את הטיפוס שלי, אבל באמת שנתתי צ'אנס מכל הלב והרגשתי שזה הולך לעבוד! איך פתאום הכל התפוגג? חבל לי. האם החששות שלי כרסמו את ההתלהבות הראשונית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך זה קרה?

הוספת תגובה

• לילך יקרה

יעל צ'רניאק
    11/01/2012

האם את שואלת מדוע את כבר לא מרגישה את מה שהרגשת כלפי הבחור?
    על מנת לענות שאלה כזו צריך להתבונן לעומק מה היה בדייט האחרון , איך את היית שונה, מי את היית בפגישה, מי הוא היה בפגישה , במה זה שונה מהפעמים האחרות?
    את לא מציינת כאן בפירוט מה קרה, רק שהרגשת ההתלהבות התפוגגה...
    יתכן וזה קשור לחששות שלך, שגרמו לך להתנהל אחרת במפגש וליצור משהו אחר, יתכן שבגלל החשש משהו נחסם אצלך ואת הפסקת להרגיש את מה שהרגשת
    יתכן והוא היה שונה במפגש, יתכן שקלטת משהו בו , אולי אפילו בצורה לא מודעת, שגרם לשינוי... הרבה אפשרויות יכולות להיות...
    תבדקי עם עצמך מה מרגיש לך נכון...
    והכי חשוב מה את לומדת מכך, מה את לוקחת מהסיטואציה הזו וממה שהבנת...
    בהצלחה
    יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו