איך מחדשים אהבה שהתפוגגה הוא מרגיז

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך מחדשים אהבה שהתפוגגה הוא מרגיז
    שלי
    15/01/2012

לאחרונה אני מתעצבנת מכל דבר שהוא עושה ובולט לי מידי השינויים בינינו אני רגישה והוא רגיש רק כלפי אני פחות רומנטית והוא מידי אני משתדלת להיות נחמדה לסביבה והוא לא דופק חשבון לאף אחד, התגובות שלו מתחכמות אף פעם לא ישירות כן לא שחור ולבן אלא תמיד בעקיפין זה ממש מעצבן הוא לא קיבל הרבה אהבה בחייו ואולי הייתי צריכה לאהוב אותו יותר אבל זה לא הולך לי הוא רק גורם לי להתעצבן וחבל לי אנחנו נשואים והיה לנו טוב אבל לאחרונה אין לי כח ומוטיבציה להתמודד אין לי תמיכה מהורי כי הם לא מחבבים אותו ואני לבד במערכה הזאת מבולבלת מאד ועצובה הרבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלי יקרה

יעל צ'רניאק
    22/01/2012

התנצלות על העיכוב בתגובה,
    את רוצה לחדש אהבה שהתפוגגה.
    האם הכל התפוגג? מה כן נשאר? מדוע את רוצה לחדש את האהבה?
    כן יש בינכם שוני, וההבדלים מתבהרים ובולטים יותר... אך זוהי לא חייבת להיות בעיה, אם את תוכלי לראות את מה שכן קיים בינכם.
    מדוע את נשארת בקשר? האם זה רק בגלל שנישאת לו? מהם הדברים שאהבת בו? מהם הדברים שאת עדיין אוהבת?
    את כותבת שהוא מרגיז, שאת מתעצבנת מכל דבר שהוא עושה...
    אולי יש משהו עמוק יותר שמפריע לך? חוסר סיפוק פנימי? לעיתים זה אפילו לא קשור לבן הזוג ואנשים נוטים להשליך זאת על בני הזוג, לעיתים אכן משהו מהותי חסר בקשר: קירבה, אינטימיות, חברות... ואת זה אפשר לנסות לשקם אם שני הצדדים רוצים בכך.
    יש להבין מה עומד מאחורי הכעס והעצבים... ואת התובנות האלו תוכלי לקבל רק ברגע שתרצי באמת לראות מה מפריע בקשר, ולקחת אחריות על החלק שלך בזה.
    אם אכן את רוצה לחדש את האהבה, הייתי מציעה לך למצוא שוב את ה- "למה"= מהות הקשר בינכם, ורק אז לחפש את האיך.
    בהצלחה
    יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלי

mosha
    16/02/2012

זוגיות זה לא להיות 24 ש יחד ולהחמיא אחד לשני..יש מיגבלות ומטלות ויש רגעי פינוק...תפנקי את עצמך בכל דבר שעושה לך טוב... קפה ע חברה... סרט טוב לבד ...לשבת ליקרוא ספר בפארק נחמד...ותהיי יצירתית תהני יותר (לא אפרט לך כאן) בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו