קושי בקשר זוגי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קושי בקשר זוגי
    רות
    15/02/2012

שלום,
    אני בת 24 (בתולה) ועד היום היו לי קשרים מאד קצרים כחודש וחצי גג, כל פעם שמתחיל קשר אז יש את הפגישות הראשונות ואז כזה צריך להתקדם "למשהו מחוייב", אני נרתעת כאילו ישנה הרגשה שלא בא לי ואני מתרצת את זה בכך שאני אומרת לעצמי את החסרונות של הבחור ואז זה מאשר לי את ההרגשה לחזור להיות במקום שאני רגילה ובטוחה, הכוונה לחזור להיות לבד, עד היום אמרתי לעצמי בסדר אפשר להיות בררנית וללמוד מכל פעם אבל היום אני מרגישה שאני מאד רוצה קשר אמיתי וגם יותר מוכנה ובשלה, אבל עדיין זה קורה לי למשל עכשיו התחלתי לצאת עם בחור ממש מקסים, בחור טוב, רגיש, ואני לא מצליחה "לזרום" ולהיפגש איתו כאילו אני צריכה לתכנן הכל מראש שאתכונן נפשית, ממש נחמד לי איתו אבל כאילו מציק לי ההרגשה שכל היום אני צריכה לחכות שאם הוא יתקשר ומתי הפעם הבאה שניפגש ואיך זה יהיה, אוף זה ממש מציק, אני כל כך לא החלטית ואני צריכה מישהו שיכוון אותי, אני יודעת שהכי קל זה למצוא סיבות למה לא ולעזוב את זה, כי זה מה שנוח לי אבל מצד שני אני מאד רוצה קשר ולראות שאני מסוגלת, אני יודעת שאני יכולה אבל קשה לי באמת, זה מוציא ממני אנרגיות כל המחשבות האלו, למה ככה קשה לי לזרום? מה אני יכולה לעשות כדי לעזור לעצמי? אשמח לשמוע מכם.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קושי בקשר זוגי

הוספת תגובה

• רות יקרה

יעל צ'רניאק
    17/02/2012

מה מפחיד אותך בקשר?

ככל שתוכלי לזהות את הפחדים שלך,
    תוכלי להתמודד איתם ולהיות חופשיה מהם... ולזרום יותר.

זוהי השאלה שאת צריכה לברר עם עצמך: מה מפחיד אותך בקשר?
    אפילו קחי לך זמן שבי עם עצמך בשקט לבד בבית
    קחי לך מחברת כתבי את השאלה הזו בראש הדף
    והתחילי לכתוב כל מה שיעלה בלי לצנזר, פשוט להוציא החוצה הכל
    בלי לחשוב יותר מדי, פשוט לכתוב....

בהצלחה
    יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו