אין לי כח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אין לי כח
    תקועה
    28/03/2012

לפני שנה + נגמרה מערכת יחסים שחשבנו שתהייה לכל החיים, אנחנו בתחילת ה20 שלנו , כתבתי פה לא מעט וכנראה שטוב שסיימנו עם זה, אבל אני בהרגשה שבשנתיים האחרונות כולל הזמן שלא היה לנו טוב ביחד, הביטחון שלי ירוד
    ואני מבולבלת בקשר לעצמי , ולא מבינה מדוע כ"כ רוצה זוגיות בעיקר כדי לעבור את האקס, למרות שלא באמת עברתי אותו עוד, אני לא באמת יודעת גם עם האקס מה אני רוצה מזוגיות ולמרות שמנסה להכיר יכולה לפסול אותם על כל דבר קטן, למרות שהכרתי כמה בחורים נחמדים לתקופות קצרות. אני חיה חיים די מלאים ועמוסים אך בזמן האחרון אין לי אנרגיה וכח להשקיע בחיי כי אני "מקובעת" על כך שאני צריכה זוגיות חדשה שתלהיב ותסחוף אותי ותעביר אותי את האקס כבר...

אציין שאני סטודנטית ועובדת עם ילדים גם בהתנדבות ויש לי תחביבים שאני אוהבת ואומנם מעט חברים אך קרובים וטובים שאני מנסה להשקיע בקשרים עמם ולהרגיש בטחון מקשרים אלו....אך עדיין למרות שהזמן שלי דחוק מעט אין לי מוטיבציה לדברים אלו כי הרגשה שחסרה לי זוגיות...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אין לי כח

הוספת תגובה

• שלום יקרה

יעל צ'רניאק
    29/03/2012

את מעלה משהו מאוד חשוב, עד כמה אנחנו כנשים חשות שאנו חייבות זוגיות
    כמו שאת כותבת גם אם את לא מבינה מדוע את רוצה כ"כ זוגיות, עדיין החוויה הרגשית מאוד חזקה
    שימי לב יש כאן שני מנגנונים אחד רגשי ואחד שכלי-מנטלי
    הרגש הוא מנגנון מאוד קדום, ומאז ומתמיד נשים חשו שהביטחון שלהם תלוי בנוכחות של גבר לידן שיאהב אותן. גם אם בימנו איננו חושבות שזה עדיין קיים, ברמה הרגשית אנו עדיין חשות שהזוגיות תביא לנו את הביטחון ואת תחושת השלמות.
    כמו שאת כותבת גם כשיש לך תחביבים ועבודה שאת אוהבת , עדיין ההרגשה היא שמשהו חסר.
    ככל שאנו מבינים איך המנגנונים הללו עובדים ואנו מודעים להם, יש לנו את הכלים להיות בשליטה עליהם ושהם לא ישלטו בנו, אך זו עבודה של מודעות, להזכיר לעצמנו כל הזמן שאיננו באמת תלויות בגבר בשביל להרגיש שלמות , גם אם זה מרגיש כך! ואיננו רוצות להיות עם גברים שאינן מתאימים לנו , רק כדי להיות עם גבר, אלא עלינו לבחור באדם הספציפי איתו אנו רוצות להיות ולחיות, כי אנחנו חולקים ערכים משותפים: אמון, חברות, משיכה וכו'.
    גם אם כרגע את לא מרגישה מוטיבציה לדברים הללו , חזרי לעצמך, חדשי את ההתלהבות שלך מהחיים, מצאי את הדברים המשמעותיים לך ביותר. ככל שתעשי זאת גם הזוגיות בה תהיי בעתיד אם תבחרי בכך, תהיה טובה ושלמה יותר. זו תהיה בחירה של שותפות בחיים ולא צורך בזוגיות שתמלא את חייך ...
    בהצלחה יקרה!
    יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו