מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה דחופהנואשת ..29/03/2012
שלום ובוקר טוב ..
אני וחבר שלי יוצאים מספר שנים ביחד.. תמיד נהנתי איתו מאוד מהסקס אך לא גמרתי אף פעם רק פעמים ספורות ממגע עצמי .. לאורך כל השנים הסקס שלנו היה יחסית מהיר אבל סביר בדיוק כמו שרציתי .. לאחרונה שמתי לב שבן זוגי איננו מצליח להחזיק זמן בלי להגיע לשפיכה ושאני מתכוונת לכמה דקות אני מתכוונת ל2 דקות פלוס מינוס ..
הבעיה במצב הזה היא שאני לא מגיעה אפילו לתחילת הגירוי ונוצרה אצלי בעיה שכל פעם שאנחנו שוכבים אני ישר מורידה לעצמי את החשק כדי שלא להתבאס.. הוא מתרץ זאת על ידי:" לא נפגשנו הרה זמן, לא יכלתי לשלוט בעצמי סליחה". ושזה קורה אני פשוט מסתגרת בעצמי ומתנהגת בצורה מגעילה. הוא ממציא תירוצים כמו עכשיו יהיה עוד סיבוב ודברים כאלה אבל אני יודעת שזה בלתי אפשרי ופשוט מסתגרת ונעלמת.אני באמת סובלת. לא יודעת מה להגיד ואיך להגיב.. הוא מתחיל את הסקס גם כאילו לא אכפת לו ממני הוא רוצה לענג אותי אבל אני לא רוצה כי אני יודעת לאן זה יוביל. וישר " מזרז הכל ישר כי הוא חייב לגמור ...
בבקשה תעזרו לי אני לא יכולה יותר : (* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נואשת יקרה
עדה מורג29/03/2012אז קודם כל אין צורך להתיאש....יש אנשים מקצועיים שיכולים לעזור לכם.
אנחנו אומנם לא פורום לסקסולוגיה ולכן לא אכנס לתשובה מפורטת...אך מה שחשוב לי לומר לך זה שהסתגרות לא תורמת ליחסים שלכם...
נסי להסתכל על זה כעל משבר חולף ודברי איתו על מה שאת מרגישה.
מצאי את הזמן הנכון ואת המילים המתאימות ושתפי אותו מבלי להאשים או להטיל אחריות רק עליו.
חשוב לתקשר בזמן היחסים וכמובן גם מחוץ ליחסים. זה רק יכול לתרום.
ליעוץ נוסף אני מזמינה אותך לפנות לפורום סקסולוגיה.
בהצלחה!
עדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)