מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- להכיראני17/05/2012
היי אני כבר מזמן לא עם בן הזוג ההוא כבר שנה ו3 אבל עדין מקוננים בי הרגשות הלא פשוטים האלה מצד אחד חסרונו והכאב על האובדן במידה מסויימת מצד שני ידיעה בגלל שחזרנו שהבחור היה טוב תקופה מסויימת אבל ממש לא מעבר וטוב שאין אותו
אבל הבעיה היא שאני לא מכירה באמת בחור אחר לפני כמה חודשים יצאתי עם בחור חודש וחצי וראיתי שיכול להיות לי טוב עם אחר אבל הפסקתי את זה מסיבות שונות
ואני מאוד צריכה אפילו להכיר ולצאת ,ומרגישה שמשקיעה כוחות בזה ומאבדת כבר את הכיוון קצת ופוסלת בלי סוף ,אני לא מגיעה למצב שאני אצא עם מישהו ויהיה טוב ונכיר ויתפתח ,אני מדברת עם כמה בחורים באתר הכרויות ופוסלת אותם לא ממש מכירה בחוץ וזה לא לרוחי.
גם מרגיש לי שאני מבזבזת את הזמן שלי על זה ,גם כי אני מוטרדת מעוד דברים בחיי אז מרגיש לי שאם יהיה את זה אז ההרגשה תהייה יותר טובה
פשוט עייפה מדי מהכל וכל מיני חשבונות על היחסים שהיו ונגמרו מזמן עדין מציקים לי
חשבתי ללכת לטיפול גם בקשר לעוד דברים לא יודעת האם יעיל או יעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
יעל צ'רניאק17/05/2012לפי דברייך נשמע שעשית צעד חשוב
ועכשיו עליך לשחרר ולהמשיך הלאה בחייך
לשחרר זו בחירה, החלטה...
לעיתים נראה שההחלטה נתקבלה, אך ביננו לבין עצמנו אם אנחנו כנים
אנחנו נדע מתי באמת קיבלנו החלטה אמיצה וחד משמעית
ויתכן כמו שאת כותבת שנחוצה לך עזרה של איש מקצוע ללבן את הדברים
ללמוד ממה שהיה בשביל להתקדם מבלי שחזר את מה שהיה במערכת יחסים חדשה
זהו תהליך של התקדמות, הבנה, למידה, התפתחות
בתהליך הזה יש השלמה עם מה שהיה , אך לא התקעות שם
אחת ולתמיד לסגור את ה"חשבונות" , מחשבות, רגשות, דברים שרצית אולי ולא קרו, דברים שהכעיסו אותך, פספוסים שהיו... דברים שספגת ואולי לא היית צריכה... לראות מה נכון לך היום בקשר חדש, מה לא היית רוצה שיחזור על עצמו...
את יכולה לענות על השאלות הללו גם בכתב (כתיבה זה גם סוג של טיפול והוצאה החוצה, כתבי כל מה שעולה, עד שלא ישאר דבר).
האנרגיה הזו של מערכת יחסים לא גמורה/ לא סגורה, ללא ספק שואבת ממך הרבה אנרגיה להמשיך בחייך, הסגירה של היחסים חשובה ביותר לפניות שלך לעצמך ולזוגיות חדשה וטובה .
התחילי בזה, בדקי עם עצמך לאחר מכן האם נחוץ לך טיפול עם איש מקצוע
המשיכי לקחת אחריות על חייך, לטפל במה שצריך, כי את יכולה ללמוד מהעבר שלך ולחזור לחיוניות שלך ולשמחה...
זה לא חייב להיות רחוק, שיהיה בהצלחה
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)