מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כבר לא יודעת מה לעשותאני22/05/2012
בגלל העצבים מקודם שבאתי לכתוב פה דפקתי את המחשב קתץ
אני מלאה בעצבים אני לא יודעת אם זה בגלל שהמחזור עוד מעט ,וערבוב של המצב הלא ברור בחיים שלי בלימודים וקריירה
אבל אני נתקפת בהתקפי זעם ושנאה לאקס ושולחת לו הודעות ואל תאמרו לי כלום על זה אני יודעת שזה לא טוב אבל זה מה יש, בחוכמתו האפס לא עונה עליהן ,אני כותבת לו על כמה הוא חסר התחשבות שהוא יצר איתי קשר אחרי הפרידה ושאני בחיים לא אסלח לו
וזה תמיד קורה אחרי הכרויות או ניסיונות הכרות חדשים
אני מתאבת אותו שבגללו אני מפחדת להכיר כי אני רואה איזה יחס גרוע אפשר לקבל מבן אדם שהקרבת למענו ואיזו טעות זו כי זוגיות זה דבר אידיוטי וכואב תמיד
ואם איתו זה א הלך אז זה לא שווה בכלל
אבל מה לעשות שאני בחורה טובה וסתם להגיע לסטוצים זו לא אני בכלל
אני מלאה בכעס ואיבה ותיעוב אליו ולא מבינה איך סבלתי אותו ואת היחס שלו
הייתי רוצה לפוצץ אותו להכאיב לו מבחנתי לא אכפת לי גם שהדברים הכי נוראיים יקרו לו הוא הבן אדפ הכי דוחה שהכרתי בחיי אני לא מאמינה איך סבלתי אותו איזה מזל שאני לא איתו ולא אצתרך ללכת בדרך המפגרת והנוראית שלו
אבל אני לא מצליחה לשכוח אותו ואני מפחדת מקשר חדש ולא מצליחה להיסגר על החיים שלי כי אני במחשבות קשות עליו
יש היפנוזה או משהו לשכוח את קיומו לשכוח את ההכרות הזו איתו? באמת שרוב הדברים שקרו לי בחיים בירכתי עליהם אבל את היום שהכרתי אותו אני פשוט מקללת ואני בפחדים גדולים מרמות השנאה שיש לי אליו , מפחדת להכיר
אין לי מוטיבציה לכלום ועוד מעט צריכה לקום ליום שאין לי כח אליו בלימודים שאולי אם הוא לא היה בחיים שלי הייתי מצליחה יותר והיה לי מסלול טוב יותר
אני מתעבת את ההכרות איתו שום דבר טוב לא היה בה מעבר ל5 חודשים הראשונים
עזרה איך מתמודדים עם הכעס כתבתי ישר על הבוקר אבל אחרי זה שלחתי לו הודעה ובערב גם ובאמת לא אכפת לי מה הוא חושב עליי מבחנתי הוא מת אפילו
אבל איך שוכחים אותו אני מרגישה כזו מפגרת שכל כך השקעתי והיו לי חלומות בקשר והוא בגד בי בהמון מובנים והיא חרא חבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כבר לא יודעת מה לעשות - תגובה
יעל צ'רניאק25/05/2012נסי למצוא לך מקומות בהם תוכלי להוציא את כל הכעס הזה שקיים בך...
זה יכול להיות פעילות גופניות, לתעל את הכעס אולי למשהו יצירתי, ציור, ריקוד, ריצה, ללכת לים או למדבר ולצעוק, ללכת לסדנה שעוזרת לשחרר כעסים, או טיפול...
כשהכעס ירגע , תוכלי לקבל החלטה אמיצה לא לחשוב עוד עליו... כל פעם שתעלה מחשבה , הסיטי אותה מיד, חשבי על משהו אחר, חשבי על עצמך, על עתידך,
ממש באופן מודע הסיטי את המחשבות ממנו - שחררי אותו מעצמך במחשבה מודעת...
דאגי לעצמך ומצאי פורקן לכעס הגדול שקיים בך
בהצלחה לך
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)