מחבבת מישהו ולא יודעת איך להשיגו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחבבת מישהו ולא יודעת איך להשיגו
    מנדי
    30/05/2012

היי, אני בת 28 ויש מישהו (בן 33) שאני רואה כל שבוע במשך 5 החודשים האחרונים והוא ממש חמוד ומוצא חן בעיני. הבעיה היא שאנחנו מדברים רק כידידים והוא לא יוזם שום דבר כך שאני לא יודעת אם הוא לא מעוניין או סתם לא עושה כלום כי הוא לא בטוח שאני מעוניינת. איך אני יכולה לתת לו את ההרגשה שאני מעוניינת שהוא יתחיל איתי, או שכדאי לי ליזום משהו בעצמי? איתו אני דווקא נסגרת והוא בנאדם מאוד חברותי ונחמד לכולם בעיקר לבנות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מחבבת מישהו ולא יודעת איך להשיגו - תגובה

ד''ר ענת הרמתי
    01/06/2012

הי מנדי,
    את אומרת שאת נסגרת דוקא איתו ...מה גורם לך להסגר איתו ? האם זה מפני שהוא מוצא חן בעיניך? האם זה מפני שאת מרגישה לא בטוחה איתו כי את לא יודעת מה הוא רוצה ? האם מפני שאת מפחדת לאבד אותו כידיד? האם מפני שאת חושבת שכך הוא יחבב אותך יותר?
    חשוב שתביני לעצמיך מה גורם לך להתנהג כך דוקא איתו כי אני מבינה שאם היית איתו יותר מי שאת , פתוחה ויוזמת ? היית יכולה להיות יותר אקטיבית ולנסות ולהשיג את מה שאת רוצה (דרך פלירטוט/חיזור או שיחה על היחסים ביניכם וכו').
    אם את רוצה בו מאד כבן זוג ואת לא בטוחה מה הכוונות שלו, אני בעד הגישה הישירה (לשתף ברגשות שלך ולבדוק איפה הוא בענין) גם אם יהיה לזה מחיר. כי מחיר את כבר משלמת.
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו