מה לעשות? להישאר או לעזוב??

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה לעשות? להישאר או לעזוב??
    סיון
    04/06/2012

בס"ד

שלום רב,

אני בת 30 וחצי ועד לפני חודש וחצי הייתי במערכת יחסים עם בחור בן 32 למשך שנה וחצי,יש בנינו אהבה גדולה, נפרדנו בגלל שהוא טוען שאנו לא מתאימים - בחודשים האחרונים הייו בנינו המון מריבות, יש לציין ששנינו מחוסרי עבודה כבר מס' חודשים ובמצב הזה היינו כל יום וכל היום ביחד, כמו כן הייתי מאוד לחוצה מהמצב הכלכלי שלו וזה השפיע עליי וגרם לי כל הזמן לכעוס עליו שהוא לא עושה כלום כדי לצאת מהמצב הזה (הצטברו לו חובות שהגיעו להוצאה לפועל-העניין בטיפול כרגע).

מאז שנפרדנו זה כאילו לא נפרדנו, אנו עדיין נפגשים כל יום ויש בנינו עדיין יחסים אינטימיים ומגע, לי קשה עם המצב הזה כי אני מרגישה שבגלל זה שאני איתו אני לא יכולה ליצור קשר עם מישהו אחר והוא מצד שני רוצה שאהיה איתו ואתמוך בו כי מאוד קשה לו כל המצב שהוא נמצא בו.

אני לא יודעת מה לעשות, להמשיך איתו ככה ואולי בכל זאת נחזור להיות ביחד או להתנתק ממנו לחלוטין (מצב שהוא לא מעוניין בו) ולהמשיך בחיים שלי, כשאני מדברת איתו על לחזור הוא עדיין טוען שאנו לא מתאימים ולא מסתדרים,לפי דעתי כל המצב הזה נוצר מכיוון שבחודשים האחרונים אנו מחוסרי עבודה ולי גם היה קשה בגלל האדישות שלו ובגלל שלא טיפל בחובות שלו

אשמח מאוד לקבל את עצתך.

בתודה מראש על תשובתך,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מה לעשות? להישאר או לעזוב?? - תגובה

ד''ר ענת הרמתי
    06/06/2012

שלום סיון,
    אני מבינה את הקושי שלך כי שניכם אוהבים אחד את השני אבל לא מסתדרים ויש ביניכם הרבה מריבות. מהמקום הזה אני רוצה לתת לך עיצה שתאתגר ואולי גם תקדם אותך .
    העיצה שלי היא שתקראי את הפניה הזאת שלך פעם נוספת. מה את רואה?
    אספר לך מה אני רואה - לאחר שנה וחצי נפרדתם כי הוא רצה בזה, אתם ממשיכים בקשר גם אינטימי כי הוא רוצה בזה, אתם לא 'חוזרים' (למרות שלא ברור מה ההבדל )כי זה מה שהוא רוצה.את לא מתנתקת ממנו כי הוא לא רוצה.
    והשאלה , איפה את? מה את רוצה?
    אני מציעה לך לחשוב מה את רוצה שיקרה במנותק ממה שהחבר שלך רוצה. השאלה היא לא 'מה לעשות' אלא מה את רוצה שיקרה בחיים הזוגיים שלך (ואח"כ מה את צריכה עשות בשביל זה) ואולי זו שאלה שנכונה עבורך גם בתחומים אחרים בחיים שלך. (עבודה, למשל)
    לפעמים אנחנו נמצאים במערכת יחסים לא טובה שתוקעת אותנו והתבוננות בשאלה הזאת יכולה לעזור לנו לצאת מהתקיעות.
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו