קצת מסובך...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קצת מסובך...
    שירי
    15/06/2012

אני בת 25, עדיין בתולה ומעולם לא הייתי במערכת יחסים. יש לי בעיות פסיכולוגיות וחברתיות עוד מתקופת בית הספר, בגלל זה אני במצב הזה בגילי. אחד מעמיתי לעבודה, שמבוגר ממני ב-20 שנה, נשוי ובעל משפחה מעוניין במערכת יחסים איתי למטרת סקס בלבד. אני גם מאוד נמשכת אליו, אין לי שום בעיה עם העובדה שהוא נשוי ולא עם העובדה שזה יהיה סקס נטו. הבעיה שלי היא שיש לי ביטחון עצמי מאוד מאוד נמוך, אני אומנם נראית טוב לבושה, אך בעירום אני מוצאת את גופי מגעיל (חזה נפול, בטן שמנה וכ'ו). אני פוחדת שכשיראה אותי עירומה, יזדעזע, יספר לכולם בעבודה וישפיל אותי. אני גם מאוד ביישנית ולא יודעת איך להיתנהג עם גבר, תמיד מרגישה שאני יוצאת מטומטמת, תמיד חושבת שצוחקים עלי מאחורי הגב. חוץ מזה, אני בטוחה שבמידה ונשכב הוא יספר לכולם בעבודה ואני פשוט אהפוך ל"זונה", עכשיו אני נחשבת לילדה טובה, ממש מלאך...
    מצד אחד אני נורא רוצה אותו ולמרות שאני יודעת שמערכת יחסים ראשונה כזאת לא תיהיה טובה, אני רוצה את זה, פשוט כי לאחרונה, אחרי שהסתכלתי אחורה על שנות חיי המבוזבזות בהסתגרות, בא לי לפעול בפזיזות ולעשות מה שבא לי באותו הרגע!
    מצד שני, אני לא רוצה לצאת מזה מושפלת ולהידפק עוד יותר מבחינה פסיכולוגית ומבחינת הביטחון העצמי, וגם כמובן לאבד את מקום העבודה שלי.
    מה אתם ממליצים לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קצת מסובך...

הוספת תגובה

• קצת מסובך... - תגובה

ד''ר ענת הרמתי
    16/06/2012

שלום...זה נראה שנכנסת למעגל שבו המחשבות השליליות שלך לגבי עצמיך גרמו לך להרגיש (דחויה , מושפלת) ולהתנהג (הסתגרות, המנעות ממערכות יחסים ועוד) באופן שבו אכן חווית דחיה והשפלה מבחינה חברתית.
    זה הולך איתך,כמובן, גם היום כשאת מפחדת לחוות דחיה והשפלה מצד הגבר שעובד איתך.
    אני לא מעודדת קשר עם גבר נשוי וגם עכשיו לא אעשה זאת אבל אם תצליחי להתגבר על הפחדים שלך, קשר כזה יכול לעזור לך להפתח,לחוות את הנשיות והמיניות שלך , לפתח ניסיון במערכת יחסים ואולי בגלל זה גם לחשוב על עצמיך דברים חיוביים יותר.(צריך להזהר לא להתקע במערכת כזאת).
    בכל זאת, ההמלצה שלי היא לא לעשות זאת עם מישהו שעובד איתך. יחסים מיניים במקום העבודה, במיוחד עבורך, באמת יכולים לערער את הבטחון שלך ולהכניס אותך יותר עמוק למעגל שתארתי.
    ולבסוף, נקודה למחשבה בשבילך: אם את מאמינה שהיום את "נחשבת לילדה טובה ,ממש מלאך" וכשידעו במקום העבודה שאת מקימת יחסים עם בחור (גם אם הוא נשוי) "תהפכי לזונה", אני יכולה להבין מדוע בגילך עדיין לא קימת יחסי מין .
    לא בטוחה שעזרתי לך בהתלבטות...אבל אני מאחלת לך בחום רב בהצלחה.
    ענת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלמונית

mosha
    18/06/2012

מ ה הבעיה אם בא לך להיות איתו בכייפ הוא נשוי ולא יספר לאיש כי לו יש מה להפסיד
    את תהני לך בדיסקרטיות ואולי יפתחו לך דלתות לזוגיות אמיתית ואיתנה....בקיצור תשתחררי את ילדה גדולה צי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו