מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך לגרום לו לרצות אותייייLIOR24/06/2012
הי אני בת 20 הכרתי מישו בן 23 בחור מקסים מכל הבחינותתת אני נורא אוהבת לדבר איתו הוא נדיב הוא נחמד הוא הכל בשבילי .... האמת שאני מאוהבת בו מעל כל הראש אני מכירה אותו בכרך ארבע חודשים ........... אני נוהגת לבוא אליו ולראות איתו סרטים הוא תמיד מפנק אותי ויש לנו שיחות ארוכות ועמוקות ... הבעיה היא שהוא לא רוצה אותי ]= ...
הוא הבהיר לי זאת והיה לי קשה לוותר עליו כי אני מאוהבת בווו והוא הכל בשבילי ....
בזמן האחרון הדברים השתנו קצת הוא משכיב אותי לפחות חמש פעמים בלילה שקשה לי לעמוד בזה הוא כל הזמן רוצה שאני אמצוץ לו הוא לא מוכן לרדת לי הסברתי לו שאני אוהבת עדין אבל הוא מתעקש לעשות אגרסיבי אני מגיע למצב שאני שונאת לשכב איתו אבל אני מאוהבת בו רצחחח וטוב לי כשטוב לו בהתחלה הסקס היה טוב אבל מפעם לפעם קורים דברים משונים יותר בזמן האחרון הוא לא מקשיב לי בכלל הוא חודר אלי מאחורה חזק וזה ממש כואב אני צורחת והוא סותם לי את הפה ומקלל אותי תוך כדי וקורה לי זונה שרמוטה חפץ זבל שלי היו כמה פעמים שהוא נתן לי מכות ממש חזקות על הישבן הרבה פעמים הוא נכנס בי ותופס לי את הידיים חזק ונכנס בי ממש מהר הוא אמר לי שהוא נהנה לראות אותי סובלת כמה פעמים הוא לא הפסיק כשביקשתי וסתם לי את הפה אחרי זה היתי בוכה ומתחננת שלא יעשה את זה יותר הוא תמיד מחבק ואומר אני מצטער זה לא יקרה יותר אבל חוזר על זה !! דיברתי איתו על הדברים אבל הוא מתנהג אלי כל כך יפההה ואומר לי שאני חשובה לו ושזה סתם משחקים במיטה ושהוא אוהב את זה ככה ושאני צריכה לעשות מה שטוב לו כי הוא הגבר והוא המחליט קשה לייי אני בוכה כל הזמן ולא יודעת למה לא נעים לי להתנגד לווו כשאני מתנגדת הוא אומר שאני חושבת רק על עצמי אולי בגלל זה הוא לא רוצה אותייי איך אני אהיה יותר טובה בסקס איתו ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך לגרום לו לרצות אותיייי - תגובה
יעל צ'רניאק25/06/2012שלום לך יקרה,
מהי אהבה עבורך?
מדוע את נמשכת לבחור שמפגין אלימות כלפייך?
האם זה מכבד אותך? כבחורה? שהוא נהנה לראות אותך סובלת? כשהוא מתעלל בך?
כשהוא לא עוצר כשאת מבקשת?
כשאני קוראת את פנייתך, אני לא מרגישה שהוא אוהב, ומכבד אותך, זוהי אלימות.
מה איתך???... לא מה הוא אוהב, ואיך לגרום לו לרצות אותך.
זה מה שהוא רוצה ממך... לפי מכתבך. לא יותר.
מה איתך? איפה קולך? מדוע את מאפשרת לגבר להתייחס אלייך כך?
אל תבטלי את עצמך!
כבדי את עצמך!
את צעירה, כל החיים עוד לפנייך...
איזה קשר את רואה איתו? איך הוא יתנהג אלייך עוד 5, 10 20 שנה? האם הוא פתאום יתחיל לכבד אותך יותר ולהקשיב לרצונותייך, אם כעת הוא מתנהג כך?
חשבי על עצמך! תכבדי את עצמך בכך שלא תתני לאף אחד לעשות בך שום דבר שלא בהסכמתך!
מקווה שתקחי את הדברים הללו ותתבונני בהם בכנות
בהצלחה!
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)