מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתלבטת...ליאל25/06/2012
אני יוצאת עם משהו 4 חודשים הוא בן 33 ואני בת 24
הוא מקסים וממש הטיפוס שלי מכול הבחינות
ישנן כמה בעיות ואני לא מצליחה לפענח מה הסיבה להתנהגות הזו.....
הוא כול הזמן מציין שהוא לא מעוניין להתחתן ואם יתחתן יעשה זאת רק עוד כמה שנים..
יש לו בן ממשהי שלא הייתה מעוניינת לעשות הפלה והוא מאוד אבהי ולוקח אחריות על הילד והטיפול בו,זה ממש משמח אותי ונותן לו נקודות זכות
הוא גם עובד הרבה בחו"ל והוא לא הרבה בארץ כך שגם אם הוא נמצא בארץ אין לו יותר מדי זמן בשבילי,גם אין לו בעיה לומר ולהראות שהילד מבחינתו במקום הראשון.
הוא כול הזמן מציין שהוא היה רוצה עוד בת,מתלהב מהמראה שלי וכול הזמן בוחן איך אני נראית ,מה החסרונות שלי ומה היתרונות שלי,חשוב לו לא להראות יותר מדי התלהבות ממני......,הוא מרבה לקנות מתנות (כביכול פיצוי על כך שהוא בחו"ל נראה לי)
כול פעם שהוא חוזר מחו"ל הוא מביא לי משהו ואנחנו בסך הכול 4 חודשים ביחד.
הדבר הכי קריטי מבחינתי בזוגיות זה שהוא אף פעם לא ממתין שאני יגמור בסקס ,הוא פשוט גומר מהר,נבוח מכך ואפילו לא שואל אם לענג אותי בדרכים אחרות,זה אגואיסטי מבחינתי,אני נורא מתביישת לומר לו שזה מפריע לי ,זה פשוט משאיר אותי כול הזמן בבאסה שלא נהנתי עד הסוף מהסקס
השאלה היא אם יש כאן יותר מדי דברים שלא יאפשרו לזוגיות הזו להיות נורמלית ולהוביל למשהו טוב (כי ברור לי שהוא רוצה להתחתן אבל מתוך חוסר בטחון הוא לא מצהיר על כך)
אשמח לקבל הכוונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאל יקרה
יעל צ'רניאק28/06/2012אני יודעת מדברייך הרבה יותר עליו מאשר עלייך
אני רואה מדברייך שאת בעמדה של לחכות לו, בבאסה, מתביישת להגיד לו מה מפריע לך, ומקבלת את זה שאת לא בעדיפות ראשונה...
חשבי עם עצמך, מי את היית רוצה להיות בקשר זוגי? מחכה, מתביישת, סופגת, מתבאסת?
או משהו אחר...
את שואלת לגבי הקשר, אך לפני כן הייתי מתמקדת בך ובצמיחה שלך... להיות מי שאת רוצה להיות.... לדעת מי את רוצה להיות ולראות איך את מייצרת זאת בחייך.
הנה כמה שאלות להתבוננות עבורך:
מי היית רוצה להיות ביחסים זוגיים? איך היית רוצה שיתנהגו אליך? איזה קשר היית רוצה? איזה ערכים חשובים לך בזוגיות? תקשורת פתוחה, אמון... וכו' איך זה נראה במציאות ? (לדוג' שאתם משתפים אחד את השני באיך שאתם מרגישים ומה שהייתם רוצים, יכולים להגיד בלי לחשוש כי יש אמון מלא וביטחון בעצמכם, בקשר ובבן הזוג וכו'....)
את מוזמנת גם לקחת לך זמן לענות על שאלות אלו בכתיבה, זה עוזר לראות דברים
בהצלחה
יעל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליעל
ליאל01/07/2012תודה רבה על התשובה,ממש עזרת לי להבין את מקומי
אכן קשה לי להיות חשופה אליו ברגשות שלי ולתת לו הרגשה שאני רוצה כאן משהו רציני
לא אמרתי לו עדיין שאני אוהבת אותו לעומת זאת הוא כן אמר ואני הראתי התעלמות מהאמירה הזו,לפי דעתי קשה לו להיות כנה איתי ברגשות שלו ויש לו איזו מין מחשבה שאם הוא יראה לי יותר מדי שהוא רוצה אותי "ירד לי",
אני פשוט באמת לא יודעת לקרוא אותו
כמו כן רציתי לדעת מה הייתה הכוונה בדבריך,האם את אומרת שפשוט לוותר או פשוט לשים את הדברים על השולחן ולנסות לפתור את הבעיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאל יקרה
יעל צ'רניאק02/07/2012התשובה אצלך, לא אצלי.
כנסי פנימה, שבי עם עצמך, תראי מה את רוצה באמת, תראי מה מכבד אותך...
תוכלי ליצור איתו תקשורת פתוחה יותר, משתפת , בוגרת... או לבחור שלא.
חזרי לשאלות מתשובתי הקודמת... התבונני שוב בך! העבירי את הפוקוס לצמיחה שלך, למה שמכבד אותך, חשבי על עצמך, זוהי לא אגואיסטיות! אלא איזון! כבדי את עצמך בכך שתדעי מי את ומה חשוב לך ומהם גם הקוים האדומים שלך.
בהצלחה לך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)