מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום לכןש.26/06/2012
לפני כמה שנים, מישהו ניסה לאנוס אותי.
פגעתי לו באשכים וברחתי...
מבחינה חוקית - נהגתי בסדר.
גם אין לי טראומה גדולה.
אבל אני רוצה לספר לכן משהו:
לא נוח לי עם זה שפגעתי לו באשכים.
אולי בגלל שהוא התפתל מכאבים.
אולי בגלל שיש מוסכמה כזו, שאישה לא פוגעת לגבר באשכים.
אולי בגלל שכשהייתי קטנה - אמרו לי לא לפגוע לגברים באשכים. (ענו לי בכנות - גם לכן אמרו זאת?).
עיזרו לי בבקשה להבין את התחושה הלא נוחה שלי הזו. זה חשוב לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ע. יקרה
יעל צ'רניאק28/06/2012חשוב שאת יודעת שאם הוא ניסה לאנוס אותך ואת הגנת על עצמך עשית את הדבר הנכון לעשות.
יחד עם זאת זה נשמע שזה מציק לך.
מה זה עבורך לפגוע באשכים? כאב, פוריות...
יש לך תחושה לא נוחה לפגוע בו ולגרום לו להתפתלות מכאב... כשאת מנתקת את זה מהסיבה לכך, יתכן ואת חובה חוסר נוחות . אך האם יכולת לפעול אחרת? פעלת מתוך אינסטינקט סביר להניח (לא?)
האם תוכלי להניח לעברך? לשחרר את מה שהיה?
האם את מרגישה אשמה? אם כן... על מה בדיוק?
האם את מרגישה שלא פעלת כראוי?
לי לא אמרו לא לפגוע באשכים.
אם מישהו מנסה לאנוס, זה מצב של השרדות ולא של חשיבה רציונאלית על עתידו של הבחור או שלא יכאב לו. זה אינסטינקט חייתי. זה טבעי.
אם עברו כמה שנים מאז, שווה לבדוק מה לא סגור שם... ולשחרר זאת... האנרגיה שאת משקיעה בעברך, יכולה להיות מתועלת לעתידך....
שווה לעשות מאמץ ממוקד ולשחרר את גם את האנרגיה של אותו בחור ממך...
מצאי לך את הדרך הנכונה עבורך לעשות זאת... כתיבה, טיפול, אימון, החלטה חד משמעית שלך לשחרר ....
פני את האנרגיה שלך
בהצלחה
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעל - אפשר שאלה אישית אלייך?
ש.30/06/2012תודה על תשובתך החכמה.
אפשר עוד שאלה אישית אליך?.
אם מישהו יתקוף אותך, תנסי לבעוט לו באשכים?.
בבקשה תעני לי מעבר ל"הייתי הכל כדי להגן על עצמי".
אני שואלת בפירוש, אם תנסי לבעוט לו באשכים.
חשוב לי לדעת את זה, אז בבקשה תעני לי ברצינות. תודה.
אגב, את חכמה ומקסימה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעל, אנסח יותר ברור...
ש.30/06/2012אם מישהו יתקוף אותך, תנסי לבעוט לו באשכים?.
בבקשה תעני מעבר ל"אעשה הכל כדי להגן על עצמי".
אני שואלת בפירוש אם תנסי לבעוט לו באשכים?.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעל, אנסח יותר ברור... - תגובה
יעל צ'רניאק02/07/2012בהשרדות, בהגנה על עצמי ועל גופי. האפשרות הזו בהחלט קיימת. כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)