תסכול בזוגיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תסכול בזוגיות
    אייל
    17/07/2012

שלום שמי אייל בן 28 בת זוגתי בת 23 ואנחנו מנהלים זוגיות של חצי שנה.
    הבעיה היא שאני מרגיש תסכול מהזוגיות, אני אוהב אותה מאוד אבל לצערי אני לא מרגיש ביטחון בקשר והדדיות, חברה שלי דיי סגורה בכל מה שקשור לרגשות היא לא מדברת על רגשות לא מעניקה מספיק חום ואהבה אנחנו בקושי מדברים במהלך היום רק בשעות מאוחרות אני מרגיש כאילו שהיא לוקחת אותי כמובן מאליו , פתחתי לא פעם את הנושא והיא מצידה אומרת שהיא אוהבת אותי ולא רואה את הדברים כמוני היא מודעת שבאופי היא אינה בחורה של תשומת לב ...אני דיי מתוסכל אני אוהב אותה יש לי איתה הרבה במשותף אבל בנוסף קשה לי לקבל את ההתנהלות שלה בזוגיות וקשה לי לוותר על הזוגיות ...
    אשמח לקבל דעה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תסכול בזוגיות

הוספת תגובה

• תסכול בזוגיות - תגובה

ד''ר ענת הרמתי
    17/07/2012

אייל שלום,
    עם המידע שכתבת ,קשה לי מאד להביע דיעה. אני גם לא בטוחה שברור לי מה אתה בעצם שואל.
    מכיון שאתם ביחד חצי שנה , אוהבים אחד את השני אבל אתה לא מרגיש מספיק אהוב וגם לא מרגיש בטחון בקשר הייתי מציעה לכם לפנות לטיפול קצר או ליעוץ זוגי.
    לא הייתי מציעה לך לוותר על הזוגיות מבלי להבין באמת מה כל אחד מכם מרגיש ביחסים, ומה קורה ביניכם.
    בהצלחה
    ענת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו