מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בן זוגי יצא מהארוןגילי18/07/2012
שלום,
אני בת 18, ואחרי שנתיים של קשר אוהב, מכבד מלא בחוויות וזיכרונות טובים בעיקר, בן זוגי חשף את סודו- ויצא מהארון.
תמיד ידעתי שלבן זוגי יש קושי,סוד, אך הוא ביקש תמיד לפתור את זה לבד, עם עצמו- ואני כיבדתי אותו ואת פרטיותו.
האם הרגשתי או חדשתי בזהותו המינית? כן. נפרדנו לתקופה קצרה וההשערה לי היתה שאולי יש לו נטיות חד מיניות, אך לאחר הפרידה הוא זה שביקש לחזור והחשדות הסתיימו. בנוסף לזה, כשאני חושבת על זה עכשיו היו המון רמזים וסימנים לכך.
לא תמיד הרגשתי ביטחון באהבה שלו כלפיי. ידעתי שהוא מעריך ומכבד אותי אך לא הרגשתי שהוא מאוהב בי, ובכל זאת ויתרתי לו על כך..
עשיתי איתו המון שיחות על פתיחות ברגשות, והבעת אהבה במגע ובמילים אבל הן לא עזרו. הוא התעקש ללכת בדרך שלו. לא קיימנו יחסי מין. אני חשבתי שזה כי הוא מכבד את רצוני, בסוף מסתבר לי שזה כי הוא לא נמשך אליי.
הוא מאוד פחד לצאת מהארון, אך לבסוף החליט לספר לי על כך.
השאלה שלי היא מה תפקידי?
אני אוהבת אותו בתור חבר טוב והייתי רוצה לתמוך בו, לעזור לו לעבור את התקופה הקשה, להתמודד מול החברים ההורים, לתת לו הרגשה שיש לצידו מישהו. בנוסף לזה לא הייתי רוצה לאבד את הקשר איתו.
מצד שני, הוא שיקר לי, רימה אותי, ניהל קשר עם גבר מאחורי גבי (אני לא יודעת אם קשר מיני, אבל היו התכתבויות ופגישות) , ולא חשב על האושר שלי- על כך שיש ביכולתי לפגוש גבר ולהיות מאוהבת והוא חוסם זאת בעדי.
מה עליי לעשות?
אני ממש מבולבלת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גילי יקרה
יעל צ'רניאק18/07/2012הכל לטובה!
דברים לפעמים צריכים לקרות בדרך כזו, כדי לאפשר לדברים אחרים להגיע אלינו.
תשמחי על הקשר האוהב והמכבד שהיה לכם, עם כל הזכרונות הטובים...
זה מקסים שאת רוצה לתמוך בו,
תראי מה נכון עבורך, השקיעי כרגע בעצמך...
מה שהוא עשה היה מתוך צורך פנימי מאוד עמוק שלו לבחון את הדברים כנראה לפני שהוא הורס הכל בינכם... אולי ניסה להבין עם עצמו ולהתגבר על דברים פנימיים שלו...
תראי מה קיבלת מהקשר, מה למדת, איך גדלת וצמחת תוך כדי, מה את יודעת להבא לשים לב...
הדרך הכי טובה להמשיך הלאה היא לנסות לסלוח לו.
לא כי הוא פעל נכון, הוא פגע בך ושיקר לך, וזה חבל. אך בסך הכל הוא פעל לטובת שניכם בתווך הארוך (תארי לעצמך שהיית מגלה זאת עוד כמה שנים..)
את בת 18, כל החיים לפנייך, חווית זוגיות טובה, אך לא מדוייקת, עכשיו את יכולה לדייק זאת בשביל העתיד, כולל זוגיות של מגע, חום ומיניות.
אולי את זקוקה לקצת מרחב, חופש, ניתוק רגשי מהקשר איתו.
זמן שלך עם עצמך, עם חברות, זמן לבילוי, זמן של שקט, העצמה וצמיחה שלך.
להיות שם עבורו ולהקשיב לו לתמוך בו, להשאר חברים טובים - הכל נפלא, בזמן הנכון! ואת זה את צריכה לבדוק עם עצמך... מתי הזמן הנכון להיות שם עבורו, זה משהו שאת צריכה להרגיש עם עצמך, כמה את חופשיה מהקשר ומהרגשות ופנויה להיות שם עבורו מבלי שזה יבוא על חשבון הפניות (מלשון פנוי) שלך לעצמך ולחידוש החיוניות והשמחה שלך, פניות לקשר חדש ומדוייק יותר...
קחי לך פסק זמן, לעצמך, להתבונן ממרחק על הכל ואולי גם לא להתעסק עם זה יותר מדי... פשוט לחזור לעצמך, ומשם יגיעו התשובות הנכונות עבורך... מהשקט שלך עם עצמך, בהצלחה!
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)