פחד בזוגיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פחד בזוגיות
    אני
    23/07/2012

אני בשנות ה20 המוקדמות והייתי בזוגיות רצינית של שנה וחצי טובה ועוד שנה שנשארנו רק כי היינו האהבה הראשונה
    וכעת אני בתחילתה של מערכת יחסים מהיותר טובות
    הבעיה שיש לי ואני שמה לב לזה גם במערכות האלו וגם בקשרים פחות משמעותיים
    היא הביקורת העצמית שיש לי כשאני בקשר.
    העובדה שהבחור כל יום יודע מה קורה איתי גורם לי להרגיש לא מספיק
    כאילו אני צריכה לתת דין וחשבון על היום שלי
    וגם מבחינת ניהול הזמן אם הבחור ואני לא התראנו בערבים בשבוע
    כי הוא לא יכל ויום אחר אני לא , אז מסיבה לא ברורה מרגיש לי כאילו זה יהיה
    לא בסדר אחרי שנגיד אני לא יכולתי כי היו לי עיסוקים אחרים לקבוע לעצמי עוד עיסוקים
    ואז בעצם לא יהיה לו ולי "מספיק" זמן
    אני גם טיפוס שמאוד צריכה את הלבד שלי אני בכיף אהיה בערב לבד ואקרא
    ואז בערב אחר ארצה לעשות ספורט לבד, ואומנם תלוי במה קורה עם חברים
    אבל כן רוצה לראות אותם, ברגיל יש פעמים שרואה חבר/ה פעם בשבוע
    אבל יש פעמים ובתקופה האחרונה זה קורה לי הרבה יחסית שרואה כמה חברים יותר יחסית, ואני יודעת שכשאדם בזוגיות הוא לא יכול ,האם התפיסה שלי מוטעית? לעשות אך ורק מה שהוא רוצה הוא צריך לכלול בתכנון הזמן שלו גם מספיק זמן לבן-זוג
    ויחד עפ זאת אולי אני רוצה גם לא להכנס לשיגרה עם החבר וכן לומר לו אני לא יכולה כי אני נפגשת עם חבר/ה
    אבל זה בא על חשבונו....

והכי מוזר שכשאני לא בזוגיות אז יש פעמים שפשוט לא יהיה לי כח או שלא יצא לעשות את הפעילויות שציינתי...

הדברים האלה גורמים לי לחשוב לתהות האם אני מוכנה לזוגיות..
    אני מודעת לזה שהבחור אפשר לומר הוא מציאה בהמון אספקטים ואיך שהוא זה לא מובן מאליו ,אבל אני לא יודעת אם אני יודעת איך לשלב ואיך להתנהג בזוגיות

כמו כן זה שלא לגמרי יש לנו זמן לדבר קצת מציק ובכללי זה שלפני איקס זמן הוא לא היה ידוע לי בכלל ופתאום הוא תופס כזה מקום זה מלחיץ
    אבל די ידוע לי שאם אני אסייפ את הקשר ישר אני אחפש לצאת עם מישהו...
    כי כן יש דברים בלבד שלי שכשאני אך ורק בלבד שלי מרגיש לי חסר בן זוג
    הייתי שנה ומשהו בלי בן זוג יצאתי לדייטים קצת וניסיונות כושליפ לצאת עם בחורים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פחד בזוגיות

הוספת תגובה

• פחד בזוגיות - תגובה

ד''ר ענת הרמתי
    29/07/2012

שלום,
    מהמכתב שלך נראה לי שהקושי שלך אינו קשור בהכרח לזוגיות או להתנהלות שלך בתוך קשר.
    יתכן שיש לך הרבה מחשבות שמעסיקות אותך ואי שקט ואולי גם בקורת עצמית כמו שאת אומרת. אם זה נכון, זה בטח משפיע בכל תחומי החיים שלך ולא רק בקשר זוגי.
    את רוצה לנהל את חייך ולהרגיש טוב מבלי לוותר על זוגיות, חברים, ספורט, להיות לבד וכו'.
    זה נכון וזה אפשרי ונראה לי שכשתמצאי את השקט הזה בעצמיך ,תהיי ממוקדת יותר, ותמצאי תשובות איך לעשות זאת ואיך לאזן בחייך ,את הדברים שחשובים לך .
    בהצלחה
    ענת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו