זוגיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זוגיות
    שירי
    05/08/2012

שלום, אודה על עצתכן,
    אני נמצאת בזוגיות 10 חודשים והחלטנו להתחתן עוד חודשיים. אני אוהבת את הבן זוג שלי, אומרת לו ומראה לו את זה כל הזמן, בשמות חיבה, חיבוקים, ליטופים. הוא אמר לי שאני חשובה לו ומדי פעם הוא אומר לי שהוא אוהב אותי וקורה לי בשמות חיבה, אבל לא באותה תדירות כמוני. (והוא כל הזמן רציני) האם אני צריכה להפסיק עם החיבוקים ולהפסיק לומר לו כל הזמן אני אוהבת אותו? האם אני מגזימה?
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זוגיות

הוספת תגובה

• מירי יקרה

יעל צ'רניאק
    05/08/2012

בזוגיות טובה ההדדיות מגיעה אצל כל אחד מבני הזוג בדרכים שונות
    וזה היופי שבכך
    את מראה לו את אהבתך בשמות חיבה, חיבוקים , ליטופים
    ויתכן שהוא מראה לך את אהבתו בדרכו שלו הכוללת גם מילים אך בעיקר דברים אחרים
    אנחנו לא רוצים להתחשבן בזוגיות, לראות מי עושה יותר אלא לקבל את השני , את המחוות שלו, את הפגנת האהבה בדרכו שלו, האם לא זו היא משמעות של אהבה אמיתית?
    מעבר ללהגיד כמה שיותר, חשובה ומרכזית הקבלה שלכם זה את זו, האמון, השיתוף, החברות, הפתיחות... וכל ערך נוסף שחשוב לך בזוגיות שלך.

המתכון לזוגיות טובה היא לראות את האחר, את העוצמה והגדולה שלו, להעריך אותו על מי שהוא ומה שהוא ופחות את הדברים שהוא לא עושה, וכמה הוא עושה או לא.

חשבי עם עצמך, האם את מרגישה את אהבתו, באילו דברים קטנים את רואה זאת? מעשים, הבעת אכפתיות, דאגה לך, שמחה בשמחתך...

וכיצד את מביעה את אהבתך? בחום , באהבה, במגע... - נפלא

קבלה של האחר ויחד עם זאת אפשר לתקשר אם חסר לך משהו בקשר, בדרך של בקשה /הצעה , לא ממקום של תלונה או של בעיה, אלא מתוך הערכה לאחר ובקשה של מה שחשוב לך...

האם הנתינה שלך מוגזמת עבורך? אתם לא צריכים להיות בדיוק שווים בכל דבר, אלא הדדיות שמתבטאת כל אחד לפי ייחודו ונטיותיו...

מקווה שקיבלת נקודות להתבוננות

הרבה בהצלחה ותהנו ביחד באהבתכם, עם הרבה קבלה...

יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו