מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כל כך אוהבת אותו .. שזה כואבתמר13/08/2012
הי ... אני בת 21 וחברי בן 23 אנחנו יוצאים ביחד כשלושה חודשים הוא חלום של כל בחורה .. מקסים מפנק בא ממשפחה מאוד חמה עדין ....
הוא היה הראשון שלי ובהתחלה הסקס איתו היה מאוד מתחשב וכייף מעולם לא הרים עלי יד או קילל אותי .. ליפני שבוע הינו במיטה והוא נורא רצה לשכב ולא היה באלי הורדנו את הבגדים והתחלנו להתחרמן עד שהוא פשוט סתם לי את הפה והשכיב אותי בכח היתי יבשה וזה לא היה נעים לי צעקתי ואמרתי שיפסיק הוא פשוט לא הפסיק ואמר לי שאם אני יזוז הוא יהרוג אותי אחרי שהוא גמר עלי היתי המומה וניסיתי להדחיק אחרי זה הוא פשוט חיבק אותי ואמר לי אני מצטער עד עכשיו קשה לי נורא כי נורא התרגלתי אליו ונורא התאבתי בו יצא לנו לעשות שיחת סקס והוא שלח לי סרטוני סקס שעושים לו את זה אני הזדעזעתי וראיתי שם נשים שמתעללים בהן ואונסים אותן ומכים אותן והוא אמר לי שזה הדבר היחיד שהכי מדליק אותו !!! הוא אמר לי שהוא מכבד אותי ובחיים לא ירים עלי יד מצד שני כל כך קשה לייי אחרי מה שקרה כי הוא כל כך מקסים אלייייי באמתתת ולא נוח לי לדבר איתו על מה שהיה כל פעם שאני נזכרת בזה זה עושה לי רע איך אני ישנה את זה שהוא נדלק מסקס אלים ?? זה הדבר היחיד מפריע לי בו ...אולי אני ינסה ללמד אותו מה זה סקס עדין ? אני מאוד מפחדת לשכב איתו שוב .... למרות שאמרתי לו שרע לי עם מה שהוא עשה והוא אמר שהוא מצטער ואני האישה שלו והוא בחיים לא יפגע בי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל כך אוהבת אותו .. שזה כואב - תגובה
ד''ר ענת הרמתי15/08/2012הי תמר,
אני חושבת שהפניה שלך מתאימה יותר לפורום של טיפול מיני אבל בכ"ז אתייחס בקצרה. אני יכולה להבין שזאת חויה קשה עבורך במיוחד כשמדובר בקשר ראשון ובקשר שאת מרגישה בו טוב.
יש אנשים שמוצאים ריגוש מיני גדול באקטים מיניים שיש בהם כוחניות,בעילה בכוח ו/או משחקי שליטה וחברך הוא אחד מהם. אפשר ו'מותר' לפנטז על כל דבר ולפנטזיה אין גבולות. הבעיה היא כאשר מממשים פנטזיה שאינה מתאימה לבן/בת הזוג ושכרוכה באלימות כפי שקרה לך עם בן הזוג שלך.
החבר שלך אמר שזה הדבר שממש מדליק אותו ולכן לא בטוח שלאורך זמן תוכלי ללמד אותו להינות מסקס עדין .מה שבטוח הוא שעליך להיות ברורה והחלטית ולהציב את הגבולות שלך כדי לא להיות בסיטואציה שבה את חווה אלימות, כאב או השפלה .
יש בינכם יחסים טובים והחבר שלך הבטיח לא לפגוע בך.יתכן מאד שהוא מצטער שפגע בך אבל בענין הזה חשוב יותר איך הוא מתנהג אליך ופחות חשוב מה הוא מבטיח לאחר מכן.
בהצלחה,
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)