מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ייעוץ זוגיגלי24/02/2008
היי, אני נשואה מזה 9 חודשים וללא ילדים. אני ובעלי בגיל 29-30. יש לנו קצת בעיות בזוגיות. בעיקר בעיות תקשורת ואנחנו לא יודעים לריב, כל זה בעיקר בגלל השוני באופי שלנו והשקפת החיים.
אני יותר פסימית לגבינו מאשר הוא, וחשוב לפני שמביאים ילדים לנסות טיפול זוגי. שמתי לב שיש כמה מטפלים ושיטות טיפול, איך נידע לפנות למטפל הנכון ולשיטה שתתאים לנו ולצרכינו?
אם אוכל לקבל תשובה,מה ההבדל בין מטפל זוגי מוסמך ,לפסיכולג קליני ולפסיכותרפיסט? ומה זה בדיוק אימאגו ומתי זה יכול להתאים?
תודה ואשמח לעזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום גלי
עדה מורג24/02/2008קודם כל אני רוצה לברך אתכם על כך שאתם מודעים לבעיות המתעוררות ואתם נחושים לפנות לעזרה. חשוב מאד באמת לנסות לטפל בבעיות בתחילת הדרך.
אני מזמינה אותך, גלי, לשים את הפסימיות בצד וללכת לכל טיפול/יעוץ/אימון שתבחרו בכוונה מלאה להצליח להתגבר.
את בהחלט צודקת בבקשתך לברר מה יותר מתאים לכם. יש אכן הבדלים בין כל השיטות שמנית.
את מוזמנת להיכנס לאתרי : שאלות נפוצות----> מה בין אימון לטיפול?
בגדול - טיפול פסיכולוגי מחפש את שורשי הבעיה , אימון מוביל לפתרונה. אך זה כמובן תלוי באיזה שיטת טיפול כל פסיכולוג נוקט.
גם אימגו זו שיטת טיפול בזוגיות....
בעיני היתרון של האימון בכך שאתם תוכלו למצא תשובות בתוככם על מה מתאים לכם, לאן אתם מובילים את הזוגיות, איזה הסכמים הייתם רוצים לעשות ביניכם, מה חשוב לכם באמת.
בתהליך של אימון תוכלו ללמוד להקשיב יותר אחד לשני, להיות מודעים לצרכים שלכם ושל בן/בת זוגכם, ותוכלו להתאמן על איזו הוויה אתם מביאים לתקשורת הבין זוגית.
מקווה שעזרתי לכם....
מאחלת לכם הצלחה בדרך.
עדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה (-:
גלי24/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)