מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיות בגלל חמתייעל12/09/2012
יש לי בעיה ממש רצינית בזוגיות בגלל חמתי. אני אף שוקלת שהנישואין שלנו יגיעו לסופן בגלל זה. אני סך הכל נימצאת עם בעלי קרוב לארבע שנים ונולד לנו ילד לפני שלושה חודשים. אני ממוצא אשכנזי והוא ספרדי.
אני מאז ומתמיד יותר אוהבת ללמוד ושואפת לקריירה (שעוד לא התממשה) ולנקות ולבשל רק כשצריך. יש לנו מנקה פעם בשבוע ואני מעבר לזה מנקה עוד פעם אחת.
אני מטפלת בתינוק לבד ובעלי כימעט ולא עוזר. חמתי לעומת זאת.בלי סוף פתאום החליטה שאני צריכה לנקות כל יום, שאני צריכה לבשל יותר ומטיפה לי בלי סוף. ממש גורמת.לי להרגיש רע.
ממש על בסיס יום יומי.
אני לא מתכוונת.להשתנות. בעלי מאוד מכבד את אימו ואם היא תדבר איתו אני יודעת שפתאום הוא יחשוב שאולי היא צודקת.
למרות שכרגע ממש טוב לו איתי ואין לו שום טענות לגבי.
רק היא כל הזמן גורמת חי להרגיש רע ואני ממש לא יודעת מה לעשות.
המון ימים אני רוצה לקום וללכת רק בגללה.
כי אני יודעת שהוא תמיד יעדיף אותה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות בגלל חמתי - תגובה
יעל צ'רניאק19/09/2012יעל יקרה
קודם כל שנה טובה!
הפתרון או אני או היא הוא בעייתי. אם היחסים שלך עם בעלך טובים,
ואת כותבת שממש טוב לו איתך
האם תרצי לשתף אותו במה שעובר עלייך
אולי לשמוע מה הוא חושב
לפי מה שאת כותבת, כאילו הוצאת אותו מהתמונה
את כבר יודעת מה הוא יחשוב ויעשה ויבחר
ואת כבר חושבת לקום וללכת בגלל חמותך ואף שוקלת שהנישואין שלכם יגיעו לסופן בגלל זה...
ואיפה בעלך בכל הסיפור?
האם יש בינכם תקשורת פתוחה? האם את יכולה לשתף אותו?
לא לבקש ממנו ממנו לבחור או אני או היא... זו בחירה קשה ביותר! אלא לבוא בגישה רכה, אמיתית, אכפתית לעתידכם כמשפחה, אוהבת כלפיו ויחד עם זה להביע את הקושי שלך עם המצב הקיים...ולשאול לדעתו... להקשיב לו... לעבוד ביחד איתו כזוג, כיחידה אחת...
האם את יכולה להיות מתונה בקשר לזה, לבוא עם הרבה מרחב לאפשרות חדשה שאת אולי עוד לא חשבת עליה, לבוא ממקום אחר ולא מהמקום שאת כבר יודעת מראש את כל התסריט... ?
האם תהיי מוכנה להתנסות בדרך חדשה זו של תקשורת ?
כשהתסריט כבר חתום וגמור , פעמים רבות הוא מתרחש, אך כשאנו משאירים פתח ללא ידוע, לחדש, ומנסים לראות תמונה בה הכל מסתדר טוב עבורנו, האפשרות הזו גם היא נפתחת בפנינו...
מקווה שקיבלת כיוון למחשבה,
בהצלחה ושנה טובה
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)