מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיבורנעם18/09/2012
שלום
למרות שבקשר הנוכחי שנמשך כ-3 חודשים ונראה שהבחור חושב שהוא רציני ורואה המשך מדבר על שנה הבאה , אנחנו בני 23-24 , אני כן מנסה לדבר ולשתף ולא לשמור דברים וכן לעשות את הדברים כמו שנוח לי
אני עדיין מרגישה הרבה שלא מתאימה לי זוגיות שקשה לי
כרגע זה מצב אבל שלכולם יש בני זוג וכל אחד בחיים שלו ואני די בחופש אז הזמן לעשות דברים מהנים ביחד זה בעיקר עם החבר למרות שאני מנסה לשלב ,אבל גם ככה חברים לא זמינים אז נוח שיש חבר
הבעיה שלי איתו שלמרות הניסיון אני לא באמת מצליחה לדבר איתו , גם לפעמים מרגישה שלא באמת יש לנו מספיק על מה לדבר ומספיק עומק שפשוט ביחד וטוב אבל אין המון תוכן משותף וזה מטריד אותי עד מתי להמשיך אם לא ישתפר וגם אם כן אז איך לשפר את זה?
וגם די הרבה בסקס שאני מרגישה שאני לא מרגישה בנוח לומר מה אני רוצה או אם אני לא רוצה בקיצור באמת לבטא את עצמי ועולים בי מחשבות למה אני צריכה את זה
את ההרגשה שאני באיזשהו מקום צריכה לרצות אותו ...
הבעיה היא שכנראה אם לא אצא איתו ואל תבינו לא נכון כן יש לנו ובו דברים נהדרים
אבל כנראה שישר אני אחפש בחור אחר כי אולי ביאזשהו אופן החיים שלי יותר מסופקים בידיעה שיש בחור ברקע...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעיין היקרה
יעל צ'רניאק19/09/2012את מבטאה באופן מאוד ברור התנייה/ הרגל של מאות ואלפי שנים של נשים.
נשים מאז ההיסטוריה האנושית, היו זקוקות לגברים לצידן כדי להרגיש בטוחות, שוות, מוערכות בחברה וכו', אז זה היה בהקשר של השרדות, אשה ללא גבר שמגן עליה, היתה יכולה לסכן את חייה ולהפגע... היום המצב שונה, אבל ההרגל קיים!
נשים רוצות גבר לידן... כמו שאת מתארת התחושה שהחיים יותר מספקים כשיש בחור ברקע...
זוהי התניה נשית.
גם הצורך לרצות את הגבר זה הרגל מאוד קדום בהיסטוריה האנושית, כי על מנת להשאר עם הגבר האישה היתה צריכה לרצות אותו, כל הרצונות האישיים שלה הודחקו ולא הובעו כלפי חוץ מתוך חשש שהמצב ישתנה, שהגבר לא ירצה אותה אם היא תביע יותר מדי רצונות, ואז יחפש אישה אחרת והיא תשאר ללא כלום. גם ההרגל הזה עדיין קיים בנשים, היום כמובן המצב אצל רובנו הנשים שונה מאוד, אך ההרגלים של נשים שעוצבו מאות שנים עדיין קיימים בנו באופן לא מודע ואנחנו חושבים שזה בעיה אישית שלנו! אז זה מבנה תרבותי של נשים! שמפעם בנו!
וחשוב לדעת את זה כי אז יש לנו פרספקטיבה על זה ואנחנו לא ישר חושבות שזה מי שאנחנו וזה סוף הסיפור.
אז...
כשאת מבינה את כל זה... מה זה מעורר בך?
נסי לראות מה עולה בך?
האם את רוצה להיות חופשיה מהמבנה הזה?
האם את רוצה לבטא את רצונותייך הכנים מול גבר?
האם את רוצה להרגיש מסופקת בחייך ללא שום קשר לגבר? בין אם את בזוגיות או שלא... את יכולה להיות בזוגיות נפלאה ועדיין מקור הסיפוק שלך לא יהיה תלוי בבחור אלא בך בלבד, האם זה משהו שקוסם לך, שהיית רוצה?
אני שומעת שאת רוצה להביא עומק לקשר...
חשבי לעומק על הדברים הללו, הם מאוד חשובים ויכולים לשחרר אותך לבטא את עצמך יותר ויותר...
את הביטוי העצמי שלך תייצרי בעצמך , בין אם זה יהיה מול הבחור הזה שאת איתו, או מול בחור אחר, זה הדרך שלך, ההתפתחות האישית שלך, והצמיחה שלך!
בהצלחה ומאחלת לך שנה של העזה ביטוי ואהבה
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)