מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא מספיק נקשרתנעם26/09/2012
שלום
אני עם החבר כמעט 4 חודשים בקרוב נגור בערים שונות אנחנו בשנות ה20 פלוס
בעבר הייתי בזוגיות של שנתיים וחצי עם התאהבות גדולה אבל עם תקשורת לקויה
הקשר הזה הגיע אחרי שנה וחודשיים שהייתי לבד למרות שמאוד רציתי למצוא קשר
והנה הוא שונה לטובה בהמון דברים מהאקס, ואני גם יודעת ש"קר שם בחוץ" ויכוללהיות למרות שכיביכול אני אטרקטיבית אהיה לבד
גם המצב החברתי שרוב חבריי בזוגיות
הבחור אוהב אותי ונקשר אליי ואני לא יודעת מרגיש לי שאומנם מבלים הרבה ביחד אבל שאין הרבה דיבורים וזרימה בנושאי שיחה
אומנם בידיעה מצידי אני מנסה להיות פתוחה איתו ואם משהו מפריע לומר
אבל איזשהו מיעוט בשיחה בינינו מטריד אותי, נגיד עכשיו הוא שלח הודעה והתקשרתי אליו דיברנו רק איזה 10 דק' ואז הוא היה צריך ללכת ולא אמר שיתקשר יותר מאוחר אלא שנדבר מחר...
וגם מחשבות טורדניות אולי מפני שאני עם הרבה זמן פנוי אבל, על הסדר עדיפויות שלו ועל זה שהוא מוכן להשקיע הרבה מאוד בעבודה ואיפה אני באה?
אומנם נפגשים שישי בערב שכיביכול מתחשב גם אחרי יום מנוחה כל אחד לבד וגם זמן שלא מוגבל כיביכול , כי יש כמו לא מזמן שבהתחלה חשבנו להפגש בעצם זה קרה פעמיים בשבוע האחרון, ואומנם זה לא בא לי בהפתעה גמורה, אבל זה שחשבנו להפגש והוא ביטל בגלל העבודה כי היה צריך להישאר עד מאוחר או היום כדי להיות ערני , וביום שישי אין את המגבלה חוץ מזה שנפגשים יחסית מאוחר מבד"כ בגלל הארוחות המשפחתיות ...
אני לא יודעת משהו בארגון שלו של החיים מעצבן אותי , למרות שזה לא ענייני אבל ישן עד מאוחר , ואני חושבת לעצמי מה הבעיות שלו? הוא מוכן להשקיע כ"כ הרבה בעבודה ואז כשיש לו זמן בוחר לישון
אומנם כן נותן לי תחושה ומציע להפגש ולהרבה זמן אבל עדיין ההרגשה של איזשהו שעמום בםגישות וזה שהדברים במהלך השבוע מסודרים לפי העבודה שלו
אני לא בטוחה אם אני רוצה עתיד לקשר הזה , ואיך לדעת? ואם לא אז למה להמשיך את הקשר ממרחק....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מספיק נקשרת - תגובה
יעל צ'רניאק27/09/2012נעם יקרה
יכול להיות שהוא שונה לטובה בהמון דברים מהאקס, כמו שאת כותבת, אך מדברייך אני לא מבינה מה מושך אותך להיות ביחד בקשר הזה?
את לא חושבת שאת רואה עציד, דרך החיים שלו וסדר העדיפויות שלו מעצבן אותך, אולי אתם נמצאים בנקודות שונות בחיים,
בעבר היה לך תקשורת לקויה, כעת התקשורת לא מספקת אותך,
האם זה שקר שם בחוץ זו סיבה מספקת להשאר בקשר ?
האם את אוהבת את האדם שהוא?
מה את אוהבת בו?
מה חשוב לך בזוגיות?
איזה זוגיות היית רוצה?
מה את מחפשת בבן זוג?
מה הצמיחה שלך בקשר הזה? אנחנו עושים תהליך של התפתחות וצמיחה בחיינו ובכל קשר שאנחנו נמצאים בו. לכן בדקי עם עצמך מה הצמיחה שאת עושה עם עצמך בקשר הזה?
התבונני עם עצמך בשאלות האלו,
זהי את התהליך של ההתפתחות שאת עוברת שם עם עצמך.
אולי מתוך כך תדעי מה הדבר הנכון עבורך
בהצלחה
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)