אובדת עצות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אובדת עצות
    לילך
    30/09/2012

אני ובעלי 7 שנים יחד ובשנה וחצי האחרונות אנחנו לא מסכימים על כלום!!!! אני אתן דוגמא מהיום אירחנו זוג חברים ואחרי שהם הלכו נשארה שקית זבל ובעלי ביקש שאני אוריד אותה בגלל שהוא לא יכול אז אמרתי לו שבשעה 12 וחצי בלילה לא נעים לי להוריד אותה אפילו שהוא בחלון ולא יקרה כלום אם זה יחכה למחר בסוף הורדתי את הזבל והוא הפך את זה לריב שאני מדברת שטויות שלא ניים לי כי זו
    שכונה בטוחה והוא לא מבין שאין קשר וזנ פשוט לא נעים וכל דבר הופך לריב ואי אפשר ככה וכל הזמן אני לא בסדר וכל הזמן אני מדברת שטויות לא נראה לי הגיוני שאני צריכה להוריד זבל בשעה כזו וחוץ מזה למה הוא צריך להפוך את זה לריב אני מרגישה שכל פעם הןא מחפש מה לא בסדר כדי להראות לי את רואה את לא בסדר הינו בראש השנה במלטה והיד של הילד נתפסנ בדלת של המעלית והוא האשים אותי שאני לא אחראית זה לא שאני תלית שכולה תכלת כן אבל למה אתה מוכיח אותי כל פעם הוא מנסנ להראות כמה אני לא מספיק טובה ויש לי עוד המון דוגמאות מה עושים עם זה כי אם זה ימשיך ככה אני מעדיפה להתגרש ולא להיות המערכת הזוגית הזו..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אובדת עצות

הוספת תגובה

• לילך יקרה

יעל צ'רניאק
    03/10/2012

נשמע שהריבים שלכם טעונים במטען שהצטבר כבר קודם לכן
    אלו רק הסימטומים של הבעיה האמיתית שהיא עמוקה יותר.

אם את אוהבת אותו, והיית רוצה לשמור על הקשר ולחיות את חייך בנעימות
    ואם גם בן זוגך היה מעוניין בכך...

אז שינוי הכרחי נדרש, וזה אומר להסכים להתבונן ביחד על הדבר האמיתי שמפריע לכם בקשר או אחד בשני, מעבר לריבים הקטנים על הזבל...
    יש משהו מהותי יותר, שעליכם לזהות, להכיר בו, ולהיות מוכנים לשנות בעצמכם, בהתייחסות לאחר, או בדרך החיים שלכם...

היות שהמצב טעון כל כך כפי שאת מתארת, אולי הדרך הנכונה תהיה לפנות לאיש מקצוע שיעזור לכם בכך, שיוכל ללוות אתכם בתהליך.

גם הצעד שעשית לפנות לפורום הוא צעד בלקיחת אחריות על חייך, המשיכי כך.
    אל תתפשרי על חיים של בינוניות ויחסים מלאי מריבות,
    אפשר לחיות חיים שקטים ושלווים, גם אם זו עבודה קשה, זו עבודה חשובה ומצמיחה, אותך ואותו!

בהצלחה
    יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו