מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יעל את מדהימהיעל01/03/2008
יעל, את פשוט מדהימהההההההה.
תודה שאת עונה לי תשובה כה מכבדת ואמיתית.
אני חושבת שאני מבינה למה את מתכוונת, וכשאני חושבת על דברייך לעומק אז אני באמת לא בן אדם שיוזם בדרך כלל- ואולי בגלל זה קשה לי ליזום גם כעת. בנוסף, אם חברה היתה אומרת שהיא עייפה אם היתי מציע לה לבוא איתי לאיזה שהוא מקום- אז הייתי תופסת את זה כדחייה ולא הייתי מציעה לה שוב לצאת. -יכול להיות שבגלל זה אני תופסת את אי ההענות שלו כדחייה.
שאלתי אלייך היא:
1- האם את חושבת שאני צריכה שוב ליזום יציאה גם אם אני מפחדת מדחייה?
2- האם אני יכולה לטלפן אלייך ולהתיעץ איתך אחת ולתמיד כמו שצריך- כל המיילים הללו קצת מבלבלים אותי ואני די מיואשת וזקוקה לתשובה ישירה. אם כן, מתי אני יכולה לדבר איתך?
תודה רבה.
עושה רושם שיש לך המון נסיון- את עונה תשובות חכמות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חן יקרה
יעל צ'רניאק03/03/2008התשובה שלי היא: עד כמה את רוצה לצאת עם הבחור או להתגבר על הפחד מדחייה?
האם יותר חשוב לך לצאת ולמצוא זוגיות וליזום יציאה או שיותר חשוב לך לא להיות במצב של פחד מדחיה.
שימי לב מה מפעיל אותך בחייך - הפחד או הדחף שלך ( הרצונות שלך)?
את מוזמנת להתקשר ...
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)