מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תיקשורת פוגעתתמר21/11/2012
רציתי לשאול איך אני אמורה להבין בן זוג שהחיים איתו יכולים להיות מקסימים כל עוד זה משרת את צרכיו וברגע שאני צריכה משהו או כואב לי משהו הוא נעלם יש לו בנות בוגרות נשואות והוא עובר לגור אצלם מיתנתק וחוזר רק כשאני מתחננת לאחר מס שבועות כשאני מוותרת על עצמי לגמרי עדי שלא יעלם
אני מציאה לו הידברות נעימה שקטה אך הוא תמיד מגיב ככה לכל אי הבנה או אי הסכמה הכי קטן
בנוסף לכך כשהוא רוצה עוד דברים ממני [חוץ ממה שהוא דורש בקול] הוא הולך לחברות שלי מאחורי גבי ומסוגל אפילו ללכת למקום עבודתי .למנהל העבודה שלי לקולגות מהעבודה לבלנית במיקווה לאחיותי לספרית שמספרת אותי לשכנןתי לאנשים שיש לי קשר איתם ולרכל מאחורי גבי ולבקש מהם להיתערב בדברים אישיים ביננו
למרות שזה גורם לי בושות והשפלה ולמרות שאני בחיים לא הייתי עושה לו ככה ומתחננת לו שיפסיק עם ההרגל הרע הזה ושמה שיש לו לדבר שידשבר איתי
אך הוא טוען שתמיד היה לו קושי בתיקשורת ישירה ובמיסגרת חרדית קיצונית שהוא גדל ככה היו עושים
למרות כל תחנוני ולמרות שהאמנתי לו שהוא יפסיק הוא ממשיך עם זה וזה גורם לי להרגיש סלידה נוראית כלפי מישהו שכה אהבתי איך מפסיקים כזו תיקשורת הרסנית???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקשורת פוגעת - תגובה
יעל צ'רניאק14/12/2012תמר יקרה
אל תוותרי על עצמך,
האם תוכלי לצמוח מכך, ולהביא יותר שיוויון נפש ליחסים?
האם תוכלי לשחרר את עצמך?
שינוי אמיתי מבחינתו יבוא רק אם הוא יחליט בכך, וכרגע כפי שאת מתארת הוא בוחר לא להתמודד ולהעלם. ואף לתקשר בדרך שמשפילה ומביישת אותך.
אם את בוחרת להיות בקשר הזה, בדקי עם עצמך כיצד תוכלי להתחזק ללא קשר אליו.
לשחרר את התלות הגבוה שלך בו.
להתרכז בעצמך!
לבנות לך בסיס יציב, חוסן ועוצמה פנימית, לא ביחס אליו, אלא בכלל ביחס לחייך שלך!
כשאת מתחננת שיפסיק, את משחזרת את הדפוס שהוא החזק ואת זקוקה לו ומתחננת אליו.
במקום להיות מולו מבויישת, מתחננת, מוותרת (על עצמך)
מי את רוצה להיות כאישה מכובדת מכבדת וחזקה?
איך זה יראה אם תהיי כזו? איך זה יתבטא במציאות?
מקווה שקיבלת כיוונים למחשבה
את יכולה לעשות שינוי!
בהצלחה
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
תמר22/12/2012מאד עזרת לי באמת וויתרתי על כל שנהגתי לעשות לפני נישואי עבודה חברה חוגים הכל
כעת בלעדיו אני חשה אבודה
כניראה שצריכה לעשות שינוי ולבנות לי אושר שלא תלוי בו
תודה על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)