איפה אני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איפה אני
    נעם
    26/12/2012

כתבתי פה לפני שבוע וחצי כשהייתי בטוחה שנגמר עם החבר שלי, ואז התברר שזו הייתה מריבה, והיום הזבל והאידיוט , באמת אני לא מבינה איך לעזעזל התקשרתי אליו אחרי הריב שהיה לפני שבוע וחצי, היו עוד הפעם את אותם העניינים, והבן אלף נפרד ממני בטלפון!
    הוא פשוט לא שווה אותי וחברים גם אומרים לי ובצדק שכבר ואולי אף פעם לא הייתי סגורה אליו, והם צודקים, הוא היה פיצוי לאקס לאהבה הראשונה, יצאתי איתו כי היה נוח, וגם עכשיו החשש שלי אם מישהו אחר גם יהיה כזה נוח לי איתו. אבל יותר מטריד זה גם הפחד הזה להיות לבד, אחרי שכן היה לי נעים ועם מי להיות, וגם ההבנה הזו שהרבה זמן יש בו דברים שלא מוצאים חן בעייני וגם בשיגרת חיים שלו, ואני הרבה זמן בהתלבטות, אבל יכולתי להישאר איתו עוד, וגם זה שמבחינתי חזרנו, זה מקום מאוד חלש שאני עם מישהו רק כי פחות טוב לי עם הלבד. מן הסתם כן היו דברים טובים והכל
    אבל בעיקר נוחות ולא התאהבות ובטח שלא דברים מסוימים רק אליו... אלא דברים שבלי למצמץ אני כבר יכולה לצאת עם בחור אחר, ואני מפחדת האם אתמיד כי גם עם החבר לשעבר, העבודה של הבחור הפריעה לי, אנשים שמאוד השקיעו בעבודה שלהם, והאם גם בעתיד אני עלולה לבזבז וכן ת'כלס זה באיזשהו אופן בזבוז זמן, אומנם יכול להיות שעכשיו אהיה זמן לבד, אבל אולי הזמן הזה היה מתקצר אם הייתי נפרדת ממנו לפני חודש מה שעלה בדעתי אז... ואני מפחדת לבזבז זמן עם בחורים לא נכונים, ולא מתאימים. כן היו בו ערכים שהתאימו לי, וכן יש את הפחד מהאם תהייה התאמה בדברים האלה ובדברים נוספים עם החבר הבא.. ואיך יודעים מתי להמשיך ומתי לא...
    ת'כלס הוא אמר ובאיזשהו אופן הוא צודק עינינו אחד את השני לא סבלתי את איך שהוא חי, וזה לא דבר שעמד להשתנות. ועל פניו מעולה שנגמר וברוך שפטרנו גם עם איך שהוא יצא מניאק בסוף, אבל למה לעזעזל נשארנו אפילו את השבוע וחצי האלה
    וגם הפחד והחשש קצת מלהיות לבד ואז עוד הפעם המהפך הזה שקורה כשיש זוגיות והיא טובה ואז שוב בלאגנים ושוב מעגל כזה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איפה אני

הוספת תגובה

• נעם יקרה

יעל צ'רניאק
    30/12/2012

נשמע מכל דברייך, שזו אינה זוגיות טובה.
    זוגיות טובה היא לא זמנית בין בלאגן לבלאגן, אלא סוג של יציבות שמכילה את כל מה שעובר בדרך.
    את מסכימה איתו ששניכם עיניתם אחד את השני, לא אהבת אותו ולא את דרך חייו.
    נשמע שהצעד הזה של הפרידה הוא הצעד הנכון.

בנוסף את מעלה פחד מלהיות לבד, פחד לגבי העתיד...
    פחדים אלו טבעיים.

הייתי מייעצת לך כעת, לבחור בכוונה תחילה לקחת קצת זמן לעצמך כדי להיות לבד
    בחרי בכך!
    לא מתוך פחד או בעיה אלא בשביל עצמך
    כדי לחזק את עצמך, לצמוח, להתפתח
    לדעת שאת לא תלויה בגבר כדי להרגיש טוב ובעלת ערך

אם את באמת רוצה למצוא את האדם המתאים עבורך,
    קחי לך פסק זמן לעצמך, להיות עם עצמך
    להבין מי את, מה את רוצה, איזה זוגיות את רוצה, איזה בן זוג נכון עבורך

במקום לרוץ מקשר לקשר ולשחזר טעויות
    קחי את הזמן ללמוד מהניסיון שלך עצמך

יתכן ותוכלי לענות על השאלות הללו בהמשך, בעוד כמה ימים או שבועות:

מי אני רוצה להיות?
    מה חשוב לי בחיים?
    מה חשוב לי בזוגיות?
    איזה ערכים חשובים לי?
    מה למדתי מהקשר האחרון שהיה לי?
    מה למדתי מהקשרים הקודמים שהיו לי?
    האם יש איזה שהוא דפוס שאת רואה בעצמך שחוזר שוב ושוב?
    מה הדפוס הזה מלמד אותך? מי את שם?
    מה עלייך לשנות כדי שזה ישתנה ? כדי ליצור את הזוגיות שאת רוצה?

בואי עם הרבה חמלה ואהבה לעצמך
    שחררי את הבחור, אנחנו לא רוצים להיות עם מישהו בגלל פחד להיות לבד - זה לא באמת עובד!

תחזרי לעצמך, תהיי עם עצמך, עם הרגשות שעולים בך, עם המחשבות,
    כתבי, הביעי את עצמך בכתב - אין צורך להראות זאת לאף אחד
    הוציאי מעצמך על הכתב את כל מה שעולה בך, שחררי הכל: כעס, אכזבה, תסכול, שחררי את הקשר הזה, את החבר, את החבר הקודם, כתבי החלטות לעצמך, מה שאת מבינה ולומדת, כוונות חדשות לעתיד - כתבי כל מה שעולה, זה יעזור לך לשחרר ולהמשיך הלאה.

בהצלחה יקירה ועם הרבה הרבה חמלה לעצמך
    עשי תהליך של צמיחה, הפכי את המשבר להזדמנות לגדילה והתפתחות
    כדי לא לחזור שוב ושוב על אותם דפוסים שלא עובדים עבורך...

זוהי הזדמנות שלך למפנה בשנת 2013.
    בהצלחה!
    יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו