מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני בשוקשירי07/01/2013
שלום, אני כיום בת 30 רווקה. כשהייתי בצבא היה לי חבר במשך שנה שהיה מבוגר ממני ביותר מעשור. היה לנו טוב יחד אבל אז הגיעו דיבורים על חתונה מצידו ואני הייתי ילדה קטנה וזה הדבר האחרון שחשבתי עליו... בכל אופן נפרדנו ולפני שבוע 10 שנים אחרי הוא התקשר אלי נשוי +3 ושאל אם אני רוצה להיות בקשר... מאז כבר שבוע אני לא מפסיקה לחשוב על הסיטואציה הזאת. אני ממש בשוק! כמובן שאמרתי לו לא כי אני לא מפרקת משפחות ואני לא אוהבת אותו ולא מתגעגעת אליו בכלל. מעניין אותי מה עבר עליו בחיים שגרם לו להתקשר אלי ומה הוא ציפה לשמוע ממני? הוא גם אמר שזאת הייתה טעות שנפרדנו למרות שהסברתי לו שלא הייתי מוכנה לחתונה אז וגם לא היום....
אשמח אם תביעו את דעתכם לסיטואציה כדי לעשות לי קצת סדר בראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שירי יקרה
יעל צ'רניאק08/01/2013אני מעריכה את המוסריות שלך, את זה שאת המשכת בחייך ולא מתגעגעת אליו בכלל.
זה שאת לא מפרקת משפחות ולכן לא מתפתה לנסות לראות מה יהיה!
בשביל מה לפתוח את הקשר הזה?
אם הוא עוד חי בזכרונות העבר 10 שנים אחרי כשהוא נשוי+3, זה העניין שלו.
את עשית את מה שהיה נכון עבורך אז. וגם היום נשמע שאת ממשיכה לעשות את הדבר הנכון, בזה שאת יודעת מה נכון עבורך, ומה לא!
אני מחזקת ומאשרת אותך בבחירותיך,
המשיכי בחייך,
ברור שיש לך סקרנות, זה טבעי, אך האם את באמת רוצה לפתוח פתח לקשר עם הבחור? האם את מוכנה להמשיך קדימה בלי להסתכל לאחור?
בהצלחה
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)