מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דחייה ממי שרוצה אותידנה28/01/2013
אני בחורה בת 26 רווקה. זמתי לה שכל מי שמביע עניין אני ישר פוסלת אותו ונמשכת רק אל כאלה שלא מחמיאים שלא שעוקצים אותי, אני כאילו מחפשת את זה. חשבתי שעם הזמן כשאהיה מוכנה לקשר רציני זה ישתנה, אבל זה עדיין קיים ומאוד מטריד אותי. מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחייה ממי שרוצה אותי - תגובה
יעל צ'רניאק12/02/2013דנה יקירה,
מדברייך עולה שאת מוכנה לקשר רציני, ואם אכן את רוצה קשר רציני את תתחילי לראות מה באמת חוסם שם, עליך להתבונן יותר לעומק
יש בך חלק שלא מעוניין בטובתך, ויש בך גם חלק שיודע מה טוב עבורך...
ממה את מפחדת?
מה הדבר הכי נורא שיכול לקרות? הסתכלי לנמר בעיניים
הביני מהו הפחד הגדול שחבוי שם ומונע ממך להיות בזוגיות טובה
פחד הוא לא משהו רצוני או רציונלי, זה עניין של הגיון, אבל לפחדים שלנו יש השפעה מכרעת עלינו כל עוד אנו לא מודעים אליהם.
זה תהליך מאוד חשוב שאת צריכה לעשות עם עצמך! זה באמת לא קשור לבני הזוג...
גלי את האמונה המגבילה או הפחד שיושב שם עמוק בתוכך...
הצעה שלי היא דרך עבודה בכתיבה, הכתיבה החופשית, לא מסוגננת, בלי לחשוב יותר מדי על מה ולמה, פשוט להוציא את כל מה שיש בפנים על הכתב, קחי לך מחברת יפה, הקדישי אותה לכתיבה, בלי להסתכל אחורה במה שכתבת, פשוט לכתוב, כך יכתן גישה לתת המודע שלך, בלי סינון של מה שאת כותבת, ובלי להראות לאף אחד...
בהצלחה
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)