מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שגרה זה רעיעל ד.06/02/2013
אני בת 28, נשואה שנתיים. בחודשים האחרונים אני מרגישה שבעלי ואני נכנסנו לשגרה- כל אחד מאיתנו עובד קשה, חוזרים הביתה די עייפים מהעבודה, ולא יוצאים כמעט באמצע שבוע (רק לאירועים או משהו מתוכנן מראש). בסופי שבוע כמובן נחים הרבה, אולי נפגשים עם המשפחה פה ושם. מציק לי שנעלמה לנו הספונטניות, פעם היינו קופצים לצימר בהתראה של יום ומתפנקים. איך שוברים את מעגל היום-יום הזה? זה נראה כאילו המציאות שוברת אותנו..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שגרה זה רע - תגובה
ד''ר ענת הרמתי07/02/2013הי יעל,
אני מוצאת שזה קורה להרבה זוגות צעירים שעובדים הרבה שעות ובעיקר לכאלו שאפשר לכנות אותם ״ קרייריסטים״ כי אז בהרבה מקרים העבודה גם ממלאה אותם מבחינה ריגשית.
לפעמים זה גובר כאשר יש ילד או שניים.
אבל לא תמיד זה כך וגם כאשר זה המצב אפשר לשנות אותו.
בהנחה שמערכת היחסים בניכם טובה והשגרה הזאת אינה ביטוי של שינוי בקשר שביניכם , הייתי מציעה לך לקחת על זה אחריות וליזום את זה. לחשוב ביחד מה אתם אוהבים לעשות , ובמקום לסמוך על הספונטניות (קשה להיות ספונטניים כשעיפים)
לתכנן את החופשות בצימרים ואת ההנאות המשותפות.
אולי גם להרחיב את חוג החברים שלכם ואז היוזמה לבילוי משותף תבוא גם מצידם.
יכולה להתחיל בתוכנית לבילוי משותף בסוף ההשבוע הקרוב (:
בהצלחה
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)