מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחפשת בן זוגקרן23/02/2013
שלום
בתקופה האחרונה ועוד יותר ב"חופשת הסמסטר" אני מנסה למצוא בן זוג
חברים גם ככה כל אחד בחיים ועם החבר/ה שלו אבל אני מרגישה שאני מקדישה את כל כולי לזה...
לא רוצה לעשות שום דבר אחר אלא רק באתר הכרויות המון ויוצאת לדייטים מנסה לפחות, ולא רוצה להמשיך לדייט נוסף, ומאוד מוטרדת מכך שאין לי בן זוג
מודעת לזה שעם האחרון הייתי מעבר בגלל המצב שאם אין לי בן זוג אני לבד
אני בסדר עם הלבד שלי יש לי תחביבים אבל פשוט מרגישה שלא מתעניינת בהם לאחרונה ורק מחפשת להכיר, גם כי אני יודעת שכשהיה חבר אז חלק מהם יוזנחו גם ככה עם הלימודים ושאר הדברים שעושה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחפשת בן זוג - תגובה
יעל צ'רניאק25/02/2013קרן יקרה,
מבינה את הרצון העז שלך לזוגיות. אני רוצה לתת לך כמה שאלות להתבוננות בהן...
על מנת ליצור זוגיות חדשה וטובה עלינו לנקות ולפנות את עצמנו מקשרים לא בריאים קודמים שהיו לנו...
כמו שכתבת בפניה השניה, יש בך כעס רב כלפי בן הזוג המיתולוגי, מצטערת על זה שהכרת אותו... הכעס הזה, הקשר הזה צריך להגמר. האם את עושה איזשהו תהליך לשחרור הקשר? לשחרור הכעס שעולה בך? לפנות את כל הרגשות הכואבים שעולים בך? לפנות את עצמך למשהו חדש?
כתבי, הוציאי את כל הכעס, התסכול, בכתיבה. עשי סדנא, אימון, כל דבר שיכול לעזור לך בכך...
כשאת מלאה בכעס, אין "מקום" למשהו חדש, קשר אוהב וטוב להיכנס...
דבר נוסף שאת מעלה, ההתעסקות כל כולך בחיפוש הזוגיות, באתרים, זה חשוב שזה בוער בך, וחשוב לך ואת משקיעה את עצמך שם, אבל אנחנו רוצים להיות באיזון, לא לוותר על חיינו , על תחביבנו, חבירנו, בשביל זה. אלא ללמוד לאזן את הדברים... וגם כשיהיה חבר לא להזניח את הלימודים ואת שאר הדברים , אלא להביא את כולך, עם כל הדברים שאת עושה לקשר החדש, כך גם הקשר יהיה בריא יותר...
השאלה שאציע לך להתבונן בה היא מה הדברים שאני אוהבת לעשות ותמיד אהבתי וכשאני עושה אותם אני מתמלאת, כשאני עושה אותם אני מרגישה עוצמתית, שמחה, וחיונית?
הדברים האלו הם סופר-חשובים כדי למצוא את הזוגיות שאת רוצה. לזוגיות בריאה וטובה אנו רוצים להכנס מתוך היותנו בעוצמה, בחיוניות, בשמחה ולא מתוך תסכול, הזדקקות ותלות.
דבר שלישי שאציע לך הוא להתבונן, הוא מה את מחפשת בבן זוג? מה חשוב לך? מה למדת מהקשרים הקודמים שלך, שחייב להיות בקשר? איזה ערכים חשובים לך? מה הקוים האדומים שלך?
יש לך דרך של התבוננות ולמידה לעשות, כדי שהמאמצים שאת משקיעה באתרי ההכירויות ישאו פרי, המשיכי לטפל ולאהוב את עצמך, לחזק את עצמך ואת המרכז שלך - הדברים שחשובים לך, צעדים אלו הם חלק מהדרך שלך לזוגיות טובה בעתיד.
בהצלחה,
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)