מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיות בזוגיותענת03/03/2013
אני נמצאת בזוגיות כבר שנה וחצי עם בן זוג נפלא בפעם הראשונה בחיי (אני בת 18 וחצי).
במשך התקופה המוקדמת כל צומת ליבו היה נתון בי, והרגשתי המאושרת שבאדם. הוא תמך בי והיה לצידי ודיברנו הרבה ושכבנו הרבה והתה את ההתרגשות הראשונית מזוגיות ומין ואינטימיות לשנינו. עברה תקופה ואני מרגישה כי נכנסנו לשגרה, אנחנו נפגשים בסופ"ש הולכים למשפחה שלו, בערב יוצאים עם חברים שלו ובכל שאר הזמן הוא מתעסק במוזיקה. יוצא כי אני יושבת על המיטה שלו ומנסה לארגן לעצמי פעילויות כמו קריאה בספר וכ'ו כדי לא להפריע לו. אני מרגישה שהפעמים היחידות שהוא פונה אלי זה בשביל סקס, וגם אז אני לא כל כך רוצה כי אני מרגישה חסך רגשי גדול מאוד. הוא אומר לי שהוא אוהב אותי אבל רע לי. אני מרגישה שאין לנו שום דבר עמוק ביחד, ואני איתו כי אני אוהבת אותו, ונראה לי מפחיד פתאום לצאת עם כל החברות שלי ולא להיות איתו בסופ"שים. וככה יוצא כי כל פעם אני נוסעת אליו, משתעממת ומנסה להעסיק את עצמי, ובין לבין מרגישה מוזנחת ופגועה. אני אוהבת אותו מאוד, אבל חסרה לי האהבה של פעם, ההתחלה, ואני לא מאמינה שאני משמעותית עבורו או שהוא אוהב אותי, למרות שהוא תמיד אומר לי את זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות בזוגיות - תגובה
יעל צ'רניאק10/03/2013ענת יקרה,
יש פה כמה דברים:
אהבה גדולה בינכם
ההתחלה הטובה שהיתה לכם, וההמשך השיגרתי
חוסר העומק ביחסים
חוסר פתיחות בתקשורת, חוסר הבנה אחד של השני
תחושה שאת מוזנחת ופגועה,
חוסר היכולת שלך להרגיש את האהבה ושאת משמעותית עבורו
לאחר תקופת ההתאהבות וההתלהבות, כל קשר צריך לעבור לשלב הבא שלו, הכולל חברות עמוקה יותר, הקשבה, שיתוף, עניין משותף...
האם את חושבת שתוכלי לבנות זאת ביחד איתו? לייצר את החברות בתוך הקשר, משהו יותר עמוק... כי אחרת כי שאת מתארת מה שנותר זה השיגרה, הסקס, ואין בניה של קשר עמוק יותר, הממלא אותך ריגשית...
נסי לא לחזור למה שהיה בהתחלה, (מה שהיה היה), אלא להמשיך למשהו חדש בינכם, הכניסי עומק וחברות, שיתוף ועניין משותף לתוך הקשר...
בהצלחה
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)