הוא כל הזמן עסוק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הוא כל הזמן עסוק
    חסויה
    08/03/2013

פעם ראשונה שלי בפורומים כאן אז אני לא יודעת אם הגעתי לפורום הנכון ...

יש לי בן זוג אנחנו לא נשואים , אני מרגישה שאין לו זמן אליי , הפעם האחרונה שראיתי אותו היה לפני חודש , הוא אומר שהוא כל הזמן עסוק ואני מבינה אותו אבל אני מרגישה שהוא מעדיף לעשות מטלות וחובות על פניי אני בהחלט לא רוצה לסיים את הקשר , אני אוהבת אותו ואני מרגישה בטחון בזוגיות הזאת , פעם אחת אפילו ניסיתי לשכנע אותו לבוא והוא אמר שהוא עסוק , שאלתי אותו כמה פעמים מתי תתפנה מעיסוקייך , הוא אמר לי לא יודע יש לי פה הרבה מטלות וחובות לעשות , אני לא רוצה לסיים את הקשר אני אוהבת אותו וטוב לי איתו , מה אני עושה במצב כזה , האם כדי לדבר איתו על זה ואם לא אז מה כדאי לעשות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הוא כל הזמן עסוק

הוספת תגובה

• הוא כל הזמן עסוק - תגובה

יעל צ'רניאק
    10/03/2013

שלום לך,
    אני שומעת כמה זה מפריע לך ואת מרגישה שאין לו זמן אלייך.
    האם דיברת איתו על הרצון שלך לראות אותו יותר?
    האם את מוכנה לקבל שהוא אדם עסוק לחיות עם זה?

אני מאמינה שאנשים נפגשים באמצע, כשכל אחד קצת בא לקראת האחר, נדרשת גמישות משני הצדדים, וצריכה להיות תקשורת פתוחה על מנת שזה יתאפשר

לא לבוא בתלונות, אלא להביע את הרצון שלך, להקשיב לכל מה שיעלה, ולראות ביחד איך גורמים לדברים לקרות, איך מגיעים לדרך האמצע - דרך המלך.. ומלכה.

בהצלחה
    יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו