מה זה אומר עליו??

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה זה אומר עליו??
    תשובה
    13/03/2008

גבר אחד הגר לידי, במקרה פגשתיו שבא מולי, אינני יודעת מדוע עד שהתקרב אלי אינו הישיר מבט אלי אלא הולך עם ראש מורכן, וכשהתקרבנו, אקדמתי ואמרתי לו בוקר טוב עם חיוך קל, הוא ענה לי בטון מתלהב ובקול : "בוקר מצויין", הביט בעינים עבר לפה ואחר לחזה וחלף לדרכו. מבלי שאת/ה מכירים אותנו מקרוב, מדוע גבר שהולך מולי, ומכיר אותי, הולך כשראשו מושפל, ולפי שפת גוף, מה נראית לך תשובתו? האם מגלה התלהבות כלפיי? האם זה יכול להיות סתם מתוך נימוס, כי באותו מידה יכל לענות בקרירות ובלי חיוך בוקר טוב. מה דעתכם ותודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה זה אומר עליו??

הוספת תגובה

• דעתי שאת נודניקית

כ.
    13/03/2008

חסרת תקדים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ל-כ

תשובה
    14/03/2008

תודה רבה על העזרה. ב. התאור שלך עלי רק מוכיח שאת לא מכירה אותי מקרוב. ואני ההיפך הגמור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לך

יעל צ'רניאק
    14/03/2008

אני רוצה לעשות הבחנה בין העובדות שאת מציינת לפרשנות.
    העובדות הן שהוא לא הישיר מבט וכשאמרת לו בוקר טוב עם חיוך קל הוא ענה לך בוקר טוב והביט בך והמשיך לדרכו.
    הפרשנות היא כל מה שמתלווה לעובדות הנ"ל.
    אין תשובה חד משמעית לגבר או אישה או אדם כלשהו שהולך כשראשו מושפל ואז עונה בהתלהבות לקריאת בוקר טוב. כל נסיון לפרוש שפת גופו על פי התיאור הנ"ל תהיה לוקה בחסר מכיוון שאנו לא יודעים מי הבן אדם, מה עבר עליו באותו בוקר ללא קשר אליך, וגם מדוע לא הישיר מבט - האם מתוך חוסר ביטחון/ נימוס/ אי נעימות כלשהי או מכיוון שנוהג כך עם כל אדם או עם כל בחורה או מכיוון שבאותו היום קם ולא היה לו מצב רוח לדבר עם אף אחד או הרבה אפשרויות אחרות שאין לנו אפשרות לדעת אותן.
    השאלה שהייתי בודקת איתך היא מה זה מעורר בך? מה זה מפעיל אצלך?
    מה זה אומר לך שמישהו מגלה התלהבות כלפייך?
    האם נוח לך עם זה? האם זה מפתיע אותך?

שיהיה לך בהצלחה!
    את מוזמנת לשוב ולשתף

בברכה
    יעל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליעל צ'רניק!!

תשובה
    15/03/2008

ערב טוב. כשאדם ברגע שקולט אותי משפיל לפתע את ראשו, זה נותן לי הרגשה כאילו: "אני לא מעוניין להביט בך", לא רצוייה, לא מעניינת אותי, וההסבר שנתת לי, חידשת לי הרבה דברים שלא ידעתי או שלא הבנתי עד כה. כי כל דבר שקורה בחיים, ישר אני חושבת שאולי זה בגללי.
    ב. ברצוני לבקש מכן מנהלי הפורום היקרים: (אתם באמת עושים עבודת קודש ועוזרים לפונים אליכם-תבורכו) : שברגע שאתםקוראים תשובות של אחרים שפולשים בפורום שבעצם רק אתם זכאים לענות, לכם יש את הניסיון, את ההתמחות, ואת הזכות הבלעדית לענות= לא לתת אפשרות לאחרים לענות קל וחומר שיש כאלה שעונות תשובות כואבות, עוקצניות ולא לעניין. אז אני מבקשת מכן, אנא בטובכם, תמחו ישר את אלו שעונות לא יפה בפורום שפוגעות בנפש האדם, הרי זכותו של כל אדם לשאול בפורום לשם כך הוא קיים, אודה לכם אם תקיימו את בקשתי ותחסכו פגיעות בנפש לאחרים, ושוב אני מודה לכן על עזרתכן בפורום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום יקרה

יעל צ'רניאק
    16/03/2008

אני שמחה שראית דברים בצורה חדשה, יש לנו נטיה לגמרי לא אישית לפרש כמעט כל סיטואציה בחיינו כאילו הכל קשור אלינו, בגללנו.
    זוהי תבנית לא אישית שקיימת אצל בני אדם באופן כללי.
    ככל שנוכל לקחת מרחק מהסיטואציה ולא להיות כל כך מעורבים רגשית - המציאות נהיית הרבה יותר בשליטתנו , כלומר אנו יכולים לבחור כיצד להגיב לסיטואציות כאלו ואחרות ולא להיות מנוהלים עלפיהן.

תודה על הפידבק
    ולקחתי את דברייך לתשומת ליבי

ערב נעים
    יעל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו