מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אימון זוגי לקנאה אובססיביתמורי16/03/2008
שלום שמי מורי ואני גרושה עם ילד מדהים בן 5 ויש לי בן זוג גרוש גם הוא עם ילדה בת 10. בן הזוג שלי חווה בגידה ולכן התגרש אך היום הוא אובססיבי בקנאתו אליי עד כדי כך שלא יכולה ללכת להורים שלי מהסיבה ש...כן יש לי אח.אשמח לדבר עם משהו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מורי יקרה
יעל צ'רניאק18/03/2008אני מתנצלת על העיכוב בתשובה.
אני מבינה שאת חיה עם בן זוג שחווה בגידה .
מה שלא ברור לי הוא מה הוא אומר לך או עושה כך שאת לא יכולה ללכת להוריך או לכל מקום אחר?
האם שתפת אותו ברגשותיך?
האם הוא מודע לעובדה שזה מקשה עליך?
האם היה מוכן ללכת לאימון זוגי?
מי את שם באותה סיטואציה? באיזו הוויה את ניצבת מולו? לדוגמא הוויה של אוהבת, מתחשבת, מבינה, עצמאית, חופשיה, חזקה וכו'....
איזה מורי עומדת מול האובססיביות שלו?
באימון הרבה פעמים אנו בוחרים להתיחס לסיטואציות השונות כאילו אנחנו יוצרים אותן.
אפילו רק כדי לאמץ גישה של אחריות על חיינו..
איזו הוויה היית יכולה לאמץ ולהיות על מנת שבסביבה שלך לא תהיה קנאה?
האם קנאה זה משהו מוכר לך מעברך - כלפיך או אולי קנאה שלך למישהו אחר?
מה היחס שלך לקנאה באופן כללי?
מה היית יכולה לשנות בעצמך ובהתנהגות שלך שקנאה לא תהיה במרחב שלך?
יש הרבה דברים שאת יכולה להתבונן בהם בעצמך
ובנוסף...
כמובן שיש גם הרבה דברים שתוכלו להתבונן בהם יחד במידה ויש לכם את הפתיחות לעשות זאת.
אימון אישי או זוגי בהחלט יכול לעזור לראות את הדברים בצורה יותר בהירה ולשנות דפוסים
התבונני עם עצמך
שתפי אותו במה שאת מרגישה בנוח לשתף
שיהיה בהצלחה
את מוזמנת להתקשר בשעות הערב
ערב נעים
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)