הרבה זמן לא בזוגיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרבה זמן לא בזוגיות
    רוני
    05/05/2013

אשמח להתיעץ כאן עם המומחיות
    אני בת 26, סטודטית, נאה אינטלגנטית ובכל זאת אני לא מוצאת זוגיות יותר מ-4 שנים. אני מאוד רוצה להיות עם מישהו בקשר, אבל עד שאני מכירה מישהו ויוצאת איתו לוקח לי הרבה זמן ועד עכשיו הכרויות שהיו לי נכשלו. אני רוצה לעבוד על הצד הזה ורציתי לדעת האם יש לכן רעיון איזה שאלות אני צריכה לשאול את עצמי בשביל לסיים את פרק הרווקות בחיי.

תודה,
    רוני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרבה זמן לא בזוגיות

הוספת תגובה

• המשך

רוני
    05/05/2013

רק אוסיף שמאסתי מחיי הלילה והכרויות בברים ובאינטרנט כך שנכנס גם מימד של לחץ מאין אכיר את הבחור הבא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

יעל צ'רניאק
    05/05/2013

הי רוני יקרה,

נשמע שאת נעשית יותר רצינית בכוונה שלך לזוגיות,
    יחד עם זאת מימד הלחץ לא מועיל, גם לא במציאת זוגיות
    את אומרת שאת רוצה מאוד זוגיות, ולוקח הרבה זמן עד שאת נפגשת עם מישהו, ושהדייטים לא ממשיכים.
    הנקודה שממנה כדאי לך להתחיל להתבונן עם עצמך היא:
    האם את יודעת מה מהותי לך בקשר? מה הדברים החשובים ביותר? מה הערכים שחייבים להתקיים בקשר?
    ההבחנה בין הדברים המהותיים לדברים האחרים היא התחלה בקביעת סדרי עדיפויות.
    בנוסף, הייתי מציעה לך לבחון מה קורה בדייטים? את לא פירטת כאן יותר מדי ולכן כדאי לברר מדוע הדייטים לא נמשכים, איזה שלב בתהליך ההכרות צריך לפתח ולהתבונן בו יותר לעומק.
    נקודה נוספת שהייתי מציעה לך להתבונן בה, היא : מהן הנחות היסוד שלך לגבי גברים, זוגיות, נישואין, יחד,
    מהן התחושות הפנימיות שעולות בך כשאת חושבת על זוגיות ודייטים? פחד, תסכול, מתח, חוסר אמונה...
    כל הסימנים והתחושות הללו הן פתח להתבוננות יותר מעמיקה בכל הנושא של מציאת בן זוג...
    התחילי להתבונן עם עצמך בנקודות הללו
    בנוסף, להרגיע את עצמך, להאמין בעצמך ובזוגיות שאת רוצה

שיהיה לך בהצלחה
    יעל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו