מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עקרת ביתרינת18/05/2013
היי ,
אני נשואה +ילד בן חצי שנה .
עד שהתינוק היה בן 5 חודשים , היינו חיים אצל אמא שלי , הייתי מקבלת ממנה המון עזרה , אבל עדיין היה קשה לי .
מרגישה שהחיים הם תמיד בלחץ , הראש עובד 24 שעות ביממה , מה לבשל , צריך לנקות , ללכת לשם , לעשות רישיון , לחזור ללימודים , חזרתי לעבוד חודש ועכשיו התפטרתי עקב שעות לא נוחות .
מרגישה שאני לא נחה בכלל , הזנחתי את המראה שלי לגרמיי , אנחנו חיים חודש בנפרד ואני מרגישה שאני רק עושה ועושה ..(אני לא מפונקת)
איך לחזור לעצמי ?
ממה להתחיל ?
לחזור לטפל במראה החיצוני ?
לחזור ללימודים ?
רישיון ?
לעבוד?
ובמקביל לנהל משק בית , בעלי אוהב שמשבלים לו כל יום.
האוכל זה דבר מאוד חשוב בישבילו ,אמא שלו עקרת בית למופת וכל הזמן עסוקה בדברים בבית וככה הוא רגיל .
אמשח להצעות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עקרת בית - תגובה
ד''ר ענת הרמתי19/05/2013הי רינת,
את מתארת מציאות שבה את מרגישה עמוסה, עם הרבה מחשבות בראש, עם הרגשה שיש ממך הרבה ציפיות ,לא להיות מפונקת, אולי גם להיות עקרת בית למופת כמו חמותך. וכל זה גורם לך להרגיש רע .
החיים שלך עברו שינוי גדול בחצי שנה האחרונה. נולד לכם ילד. זה שינוי שגם משפיע על הציפיות ממך, ציפיות שלך מעצמיך, על הזמן שלך לטפח את עצמיך , על היכולת שלך לעבוד כרגע , ועל הזוגיות שלך.
בחדש האחרון, השינוי והקושי שבעקבותיו נראה לך גדול יותר , כי עברתם לגור לבד בבית משלכם. ( כתבת שחדש אתם גרים בנפרד. ובעצם התכונת בנפרד מאמא... זה נראה לך מקרי? )
הלחץ הוא נורמלי במעבר כזה אבל אם את מרגישה שהוא גדול מידי ולא מאפשר לך לעשות דברים נכון, הייתי מציעה לך לחשוב על התארגנות אחרת ממה שאת רגילה ובעיקר לראות, מה מכל הדברים שאת רוצה לעשות, הכי יגרום לך להרגיש טוב עם עצמיך. עבודה? לימודים? רשיון? טיפוח מראה שלך? אמא טובה? מבשלת טובה?
תתחילי עם זה. אח״כ יהיה יותר קל.
בהצלחה,
ענת הרמתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)