מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חייב עזרה דחופה בנוגע לזוגיות!!!אורי22/05/2013
היי,ערב טוב אני לא יודע מאיפה בדיוק להתחיל אני בן 26 וחברה שלי בת 25 אנחנו ביחד שנה,אני מאוד אוהב אותה ומאוהב בה ואוהב כל דבר אצלה אבל יש כמה בעיות שאני רוצה שתעזרו לי לפתור אותן כדי שבעתיד לי ולחברה שלי יהיה עתיד מדהים ביחד. אז ככה היא נפרדה ממנה לפני 3 חודשים וחזרנו אחרי שבועיים, אחת הסיבות שהיא אמרה זה היה שאני מקסים והכול אבל שהאהבה זה לא הכול בחיים וגם הייתי מאוד תלותי בה. כשנפרדנו הייתי כמו בנאדם מת,על הרחפה,נפגעתי ממנה קשה בכיתי המון בגללה וחזרנו אבל עדיין אני מאמין שלפעמים היא לא מאושרת מספיק איתי ולצידי למרות שהיא אמרה ככה.יש הרבה דברים שלפעמים גורמים לי להגיד מה אני עושה פה לעזאזעאל אבל אני אוהב אתהפרח הזה בצורה מדהימהואני אומר לה שהיא החצי שלי והיא לא עונה ואז אני נפגע.אני רוצה שניפגש יותר במהלך השבוע ולפעמים אני מרגיש שהיא רוצה את זה טיפה פחות ממני.אני רציתי לגור ביחד והיא אמרה שנבדוק וכרגע לא בודקת.אני מאוהב בה ורוצה להציע לה נישואים בעתיד.אבל יש בי חוסר אמון לגבי המוכנות שלה לקשר.בגלל שהיא נפרדה ממני בטלפון.אני לא רוצה להיפרד ממנה אבל עדיין חושב שמגיע לי תשומת לב יותר מצידה.
מה לעשות?????? היא מרחמת עליי היא באמת אוהבת אותי ורוצה להמשיך איתי לכל אורך הדרך? אשמח אם תעזרו לי במהרה בתודה מראש אורי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך לבעייה דחופה בזוגיות!!!
אורי23/05/2013אני לפעמים מרגיש כזה שהיא אדישה בזוגיות,עכשיו אני צריך לשאול אותה אם היא רואה עתיד לקשר הזה?? כי אני לא רוצה להיפגע ממנה, אני כן רואה לזה ורוצה עתיד אבל אני מפחד מאוד שהיא לא,מה לעשות???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)